Xiaomi Mi Note 2: specifikationer, bilder och försäljningspaket

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi Note 2: specifikationer, bilder och försäljningspaket

Läckorna fortsätter på Xiaomi Mi Note 2, vars lansering nu kommer närmare och närmare. Idag har vi en fullständig genomgång, allt från nya bilder av phablet, inklusive det eventuella försäljningspaketet, till en genomgång av alla dess specifikationer, eller åtminstone de av en av dess varianter.

Därför bör Xiaomi Mi Note 2 ha en skärm från tekniska data 5,7 tum QHDförmodligen med 3D-touch och processor Qualcomm Snapdragon 821 (men det borde också finnas en version med Snapdragon 820), tillsammans med 4/6GB RAM och 64/128/256GB internminne.

Den fotografiska sektorn bör se användningen av två bakre sensorer 16 megapixel (men det finns de som säger 16 + 13 MP), och en 5 megapixel frontkamera. där batteriSlutligen förväntas 4 000 mAh, ett värde som inte längre överraskar med Xiaomi-smarttelefoner. Vi har även måtten: 155 X 77 X 6,5 mm, vilket är väldigt tunt, trots det generösa batteriet.

Vi avslutar med i färger: vit, svart och pärla, tydligt synlig på bilderna nedan, och understryker att smarttelefonen kan vara baserad på Nougat.

För närvarande saknas bara pris och tillgänglighet för att fullborda bilden, men för dem, och för alla prickar på i:n, får vi vänta på den officiella lanseringen, som väntas någon gång i september.

Relaterade artiklar

Back to top button