Xiaomi Mi Note 2 kan ha flera varianter, alla med intressanta funktioner (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi Note 2 kan ha flera varianter, alla med intressanta funktioner (foto)

Igår var en hektisk dag för Xiaomi: presenterade ekosystemet MIJIA för Smart hem och Redmi 3 Pro-smarttelefonen. Om de officiella tillkännagivandena inte räckte, kommer ryktena att ge dig “grädden på moset”: vad sägs om specifikationer från Xiaomi Mi Note 2?

Smarttelefonen i fråga bör finnas tillgänglig i olika varianter, alla delar på samma design i metall Och skärm från 5,7 “2K: ombord kunde vi hitta en SoC Qualcomm Snapdragon 820/823 (en version med en klocka större än det nuvarande chippet), 4 eller 6 GB Baggeoch från 32 till hela 256 GB internminne.

Vi fortsätter med kameror: Xiaomi Mi Note 2 kan ha en 5 megapixel främre kamera och en 16 megapixel bakre kamera med sensor Sony IMX295 Och OIS (Optisk bildstabilisering). där batteri det skulle vara 3 600 mAh, och enheten skulle kunna utrustas med 18W “Quick Charging”.

LÄS ÄVEN: Xiaomi-smarttelefoner: här är hur och var du kan köpa dem

Till sist kommer vi till pris: 2.999 Yuan, vilket med nuvarande växelkurs skulle motsvara cirka 408 euro. Ett lagom pris, med tanke på egenskaperna. Tyvärr är det dock troligt att det är flera månader kvar presentation: om allt detta händer kommer det inte att pratas om förrän under andra halvan av 2016.

Relaterade artiklar

Back to top button