Xiaomi Mi Note 2 i tre versioner, även edge, och Mi5S med force touch och dubbelkamera?

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi Note 2 i tre versioner, även edge, och Mi5S med force touch och dubbelkamera?

Ryktena jagar varandra i huset Xiaomisärskilt när det gäller lanseringen av Jag noterar 2 Och Mi5S, väntade båda (eller åtminstone en av de två) i juli. För båda smartphones är det rykte ganska girig, men att alltid tas med den stora fördelen av tvivel, med tanke på att kinesiska källors “fantasi” ofta galopperar mycket när Xiaomi är inblandad.

Låt oss börja med Mi Note 2, som kan komma in bra 3 varianter. Den första kommer att vara den vanligaste, med en enda bakkamera, Hi-Fi-ljudchip och snabbladdning. Den andra kommer att ha istället två kameror på baksidanHi-Fi-ljud e supersnabb laddning (vad det nu betyder). Äntligen kommer den tredje versionen med kantskärm och alltid Hi-Fi-ljud och supersnabbladdning.

Tänk på att de många varianterna för Mi Note 2 har pratats om i månader, därför kan detta tolkas som en bekräftelse eller bara som återhämtning av en gammal. rykte utan ytterligare anspråk.

Hur som helst, i juli bör Xiaomi presentera en topp i sortimentet i juli, och vi hoppas att det är han så vi kommer att sätta stopp för dessa rykten.

LÄS ÄVEN: OnePlus 3 vs Xiaomi Mi5 Pro, vår jämförelse (foton och videor)

Det är dock ännu inte dags att sluta, eftersom en annan källa berättar om det påstådda Mi5S, där det finns en annan förvirring eftersom den tidigare jämfördes med en reducerad variant av Mi5, och nu med en “ökad”. Oavsett dess framtida namn talas det om en smartphone med metallkroppskärm tryckkänslig, Qualcomms ultraljudsfingeravtryckssensor och dubbla bakre kameror. Skärm och upplösning kommer att förbli densamma som Mi5, eller 5,15 tum full HD, men RAM-minnet kan gå upp till 6 GB.

Ärligt talat, totalt sett verkar det för oss en rapport som är för överdriven, särskilt eftersom Xiaomi redan nyligen har presenterat sin nya topp i sortimentet, och med tanke på den tid som gått mellan Mi4 och Mi5 tror vi inte att det några månader senare redan kommer att vilja att släppa sin variant så förbättrad.

I vilket fall som helst är Xiaomi verkligen inte ett företag som står stilla, så vi kommer att fortsätta att följa alla dess nyheter, i hopp om att snart ha något konkret att rapportera och inte bara gissningar.

Relaterade artiklar

Back to top button