Xiaomi Mi Note 2 i nya hypotetiska bilder med böjd fram- och baksida (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi Note 2 i nya hypotetiska bilder med böjd fram- och baksida (foto)

Bilderna av Jag noterar 2 som du hittar i slutet av artikeln påminner oss lite om Galaxy Note 7, pga krökning finns både på framskärmen och på bakkroppen. Kom dock ihåg att vi har pratat om denna efterlängtade Xiaomi-phablet under en tid, och att det alltid finns en möjlighet att förfalskningar lurar, särskilt eftersom vi hittills, trots den förestående lanseringen flera gånger har antagits, har vi egentligen ingenting. betong.

Utöver den dubbla krökningen skulle renderingen nedan också bekräfta två bakre kamerormedan närvaron av MIUI 8som syns på två av de tre bilderna, kommer säkerligen inte att överraska någon.

Om vi ​​tar en snabb sammanfattning av den tekniska bilden, långt ifrån officiell, har vi en 5,7 tum QHD AMOLED-skärm, Qualcomm Snapdragon 821-processor, mellan 4 och 8 GB RAM och upp till 256 GB internminne (men vi skulle inte ta det bokstavligt inget värde).

De bakre kamerorna ska vara 16MP, medan den främre från 5MP, och batteriet hoppas vi kan nå 4 000 mAh, även om de senaste Mi5s hade gjort oss lite besvikna i detta avseende.

Det är allt, för nu, men vi tvivlar inte på att det kommer att finnas fler läckor innan lanseringen av Mi Note 2; låt oss bara hoppas att de inte skriver om allt som sagts hittills.

Relaterade artiklar

Back to top button