Xiaomi Mi MIX verkar skrika “köp mig” i dessa första livebilder (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi MIX verkar skrika “köp mig” i dessa första livebilder (foton och videor)

Xiaomi förvånade idag alla och presenterade vad hon själv kallade “koncept”, men som faktiskt är en riktig smartphone som kommer att säljas från nästa månad (om än i mycket begränsade mängder): Xiaomi Mi MIX, den riktigt phablet gränslös.

Det är i själva verket en smartphone vars skärm i princip berör 3 sidor av 4, med ett förhållande mellan skärm och yta som överstiger 90%. Trots detta saknas praktiskt taget ingenting, sedan ljuduttagtydligt synlig ovan, ai dubbla högtalare lägre, även om det finns en viss tvekan om ljudkvaliteten i samtalet, vilket sker genom ett slags benledning.

Observera också att hörnen på skärmen är avrundadoch notera även den främre kameran nere till höger, medan den kraftfullare modellen även har guldramarna på baksidan, som på den glänsande keramiska kroppen sticker ut ännu mer.

Utan tvekan ett litet (stort) mästerverk av stil, som slår konkurrenterna i ansiktet och visar återigen att Xiaomi är ett företag att frukta.

Bilder och filmer på kollegor från Telefon radar att följa, och utrymme för kommentarer som alltid öppet för alla observationer.

Relaterade artiklar

Back to top button