Xiaomi Mi Mix säljer som smör: slutsålt i Kina på 10 sekunder, och att ha det i Italien är fortfarande en hägring

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi Mix säljer som smör: slutsålt i Kina på 10 sekunder, och att ha det i Italien är fortfarande en hägring

Xiaomi Mi Mix fanns att köpa i Kina för några timmar sedan, för första gången, men lagret räckte väldigt lite: på bara 10 sekunder den var redan slutsåld. Ett nytt rekord för Xiaomi, även om antalet tillgängliga enheter med största sannolikhet kommer att ha varit litet. Oroa dig dock inte, eftersom en ny flash-rea (i bokstavlig mening) kommer den 8 november, men att ha den i Italien nu är mycket svårt.

Faktum är att de flesta av de utländska butikerna har öppnat olika förbeställningar, mer för att gå vidare i hopp om att få det, än för att de hade ett lager av smartphones faktiskt tillgängligt. Titta faktiskt bara på de erbjudanden som vi redan hade rapporterat till dig för att inse att leveranstiderna är nästan två månaderoch även GearBest, den enda som rapporterar ett exakt datum, indikerar slutet på förbeställningar den 15 december.

Kort sagt, det kommer att krävas mycket tålamod för att få en, så länge du är intresserad. Smarttelefonen är utan tvekan fascinerande, men eftersom den är lite av en stamfader till en ny genre som kan få mer kraft nästa år, presenterar den också kritiska frågor allt återstår att verifiera, först och främst bräckligheten.

Om vi ​​fortfarande hade möjlighet att röra den med handen, kommer du säkert att läsa våra intryck på våra sidor.

Relaterade artiklar

Back to top button