Xiaomi Mi MIX Nano kan vara en 5,5-tums Mi MIX kantlös (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi MIX Nano kan vara en 5,5-tums Mi MIX kantlös (foto)

Kallas Xiaomi Mi MIX Nano och det är förmodligen den smartphone som ni alla kommer att ha drömt om efter presentationen av Xiaomi Mi MIX. Xiaomis nyfödda ska vara en enhet från det tekniska bladet till toppen, med en spektakulär design och en skärm från 5,5 tum fullständigt gränslös. Praktiskt taget identisk med den ursprungliga Mi MIX, men mindre.

Bortsett från den mindre skärmstorleken säger de första ryktena att de tekniska egenskaperna borde vara nästan desamma som den äldre brodern: SoC kommer alltid att vara densamma. Snapdragon 821 tillsammans med 4 GB RAM, men 6 GB-versionen är också planerad. Ju mindre internminne, som bör vara ett 64 GBmedan kroppen förblir oförändrad i keramisklika vacker som den är skör.

Angående prisde första källorna talar om 2 999 yuan (410 € till växelkursen), siffra sämre de 3 499 yuan som krävs för att ta Mi MIX hem till Kina. Men låt oss inse det: hur mycket skulle du vara villig att betala för en enhet som denna? Förmodligen mycket mer än 400 €!

Tyvärr, som alltid händer med Xiaomi-märkta enheter, finns det inget hopp om att officiellt se det på europeiska marknadenäven om vi för tillfället skulle vara glada att se det verkligen förverkligas och få veta några fler detaljer.

Relaterade artiklar

Back to top button