Xiaomi Mi MIX Fold officiell: en revolution av form och kamera!

Från den officiella bekräftelsen på att MIX-serien har återlämnats har hype skjutit i höjden: alla Mi-fans vet väl att serien representerar Lei Juns “experimentella” familj och stora saker förväntas. Mi MIX Alpha har visat att företaget kan göra stora framsteg, men det är nödvändigt att tillämpa denna tekniska nivå även i en konsumentmiljö (och mer “mänsklig”). Och det är i detta perspektiv det nya uppstår Xiaomi Mi MIX-vikning, en av de mest efterlängtade enheterna av märkesfans: här handlar allt om design, tekniska specifikationer, pris och tillgänglighet för det vikbara flaggskeppet.

Xiaomi Mi MIX Fold officiell: allt du behöver veta

Design och display

Bilderna dök upp på nätet hade redan förutsett designen av den nya modellen i MIX-serien. Namnet lämnar faktiskt lite utrymme för tvivel: Xiaomi Mi MIX-vikning det är företagets första hopfällbara smartphone och det faktum att den tillhör en berömd serie som den här är inte förvånande. Faktum är att MIX-familjen alltid har varit värd för de mest experimentella och alternativa modellerna. Xiaomi-vikningen antar därför en infold design. Jämfört med den allra första prototypen som Xiaomi visade har företaget därför valt en design som liknar Huawei Mate X2 eller Samsung-lösningar.

Xiaomi Mi MIX-vikning

Utanför hittar vi en extern skärm AMOLED från 6,52 – med 90 Hz uppdateringsfrekvens och 180 Hz beröringsprovtagning – medan det finns en AMOLED-panel från 8,01 ″ med upplösning Quad HD +, förhållande i 4: 3 och klassisk uppdateringsfrekvens (vid 60 Hz).

Relaterade artiklar

Back to top button