Xiaomi Mi Mix Fold-bilder i detalj –

Efter de senaste kända bilderna av Xiaomi vikbar mobiltelefon som kunde ses på det sociala nätverket Weibo, nu vet vi, ja, bilderna är av hög kvalitet och i full detalj Xiaomi Mi Mix Fold … Xiaomi-mobiltelefonen syftar till att integrera företaget i vikbara smartphones, där andra tillverkare som Samsung har en stor fördel.

Utseendet på denna vikbara Xiaomi-mobiltelefon liknar mer vad vi kunde förvänta oss och händer inte som med andra läckor eller renderingar där designen verkade mer typisk för prototypen. Tack vare techindeep kunde vi replikera detta design baserad på officiella patent och all mottagen information. Det betyder att från och med nu och fram till dess release, som det inte finns några nyheter om, kan vissa saker förändras.

Xiaomi vikbar mobil lovar

I bilderna av Xiaomi Mi Mix Fold är en av de mest överraskande aspekterna den utökade externa skärmen, som, till skillnad från Samsung galaxy z fold-skärmen, inte är komplett och bara inbjuder oss att läsa nyheterna, ta reda på tid, tid och några genvägar. En helt utfälld mobiltelefon gör att vi kan se en design i två olika material, där aluminium verkar dominera och glas också är en viktig del.

Baksidan låter oss också se en uppsättning av tre kameror och naturligtvis Xiaomi-namnet. Men det är inte meningen, för vi ser också hur den stora skärmen visar inga hål och det verkar inte finnas en mekanism för popup-kameror som betyder att kameran under skärmen kommer att bli verklighet. Återgivningarna av Mi Mix Fold kan inte uppskattas för den föråldrade mekanismen, även om allt tyder på att den kommer att vara väldigt lik den som används och utvecklats av Samsung.

Vilka egenskaper är kända?

Baserat på all mottagen information som togs i beaktande vid utförandet av dessa visualiseringar vet vi det skärmen kommer att vara Amoled med 12,5 tum och en upplösning på 2480 × 1860 med en uppdateringsfrekvens på upp till 90 Hz. Den bakre skärmen kommer också att vara Amoled, vilket gör att du kan stänga av oanvända lysdioder med en upplösning på 840×2520.

Deras kameror är designade för att använda Sony IMX766-sensorn, som är på 50 megapixlar och har en optisk bildstabilisator. Den kommer också att åtföljas av ett vidvinkel- och teleobjektiv, vars detaljer saknas. Processorn som kommer att ansvara för att flytta systemet är den mest kraftfulla Qualcomm-processorn någonsin. Snapdragon 888 , som innehåller allt du behöver för att ansluta. Vi måste hålla ett öga på nästa nyhet som om dessa renderingar är gjorda och detta är den slutliga designen, ett steg framåt kommer att vara viktigt.

Källa> Techindeep