Xiaomi MI MIX är telefonen du mest ville ha i Italien

Förra veckan frågade vi dig i en undersökning vilken enhet du helst ville kunna köpa i Italien och vilken som inte kommer att finnas tillgänglig av olika anledningar. Det har inte funnits någon klar vinnare, men det är den ändå Xiaomi MI MIX att sticka ut över de andra med 28,4 % av de totala preferenserna. Och av förbeställningarna att döma verkar det som att du inte är ensam om att vilja ha en.

Att följa finner vi Samsung Galaxy Note 7 med 26,1%, vars historia ni alla känner till vid det här laget, vilket visar hur Samsung med sin “kung av phablets” trots alla framsteg inom kinesiska produkter har lyckats bygga upp ett stort antal följare. På tredje plats Google Pixel och Pixel XL som för tillfället inte är förutsedda i vårt land och som totalt uppgick till 23,8%. Vi hoppas därför att Google vill låta sin assistent lära sig det italienska språket och sedan äntligen sälja sina smartphones i vårt land.

De stänger LG V20 med 16,3 % e Xiaomi Mi Note 2 med 5,4 %.

Om den förra verkligen finns i hjärtat av alla LG V10-användare, har den senaste smarttelefonen i rankingen verkligen lidit tyngden av sin gränslösa bror.

Relaterade artiklar

Back to top button