Xiaomi Mi MIX är den mest otroliga phablet någonsin och den kostar en slant i förhållande till vad den är! (Foto och video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi MIX är den mest otroliga phablet någonsin och den kostar en slant i förhållande till vad den är! (Foto och video)

Förutom Mi Note 2 hade Xiaomi ännu en överraskning i beredskap för oss idag, en överraskning som vi faktiskt redan hade sett för några dagar sedan. Det är en begreppsom företaget tydligen har för avsikt att marknadsföra med start i början av nästa månad, även om vi tänker oss en mycket begränsad tillgänglighet.

Mi Concept Phone, kallad Mi MIX förtjänar att beskrivas bredare än vanligt, och du kommer snart att förstå varför. Det är faktiskt en 6,4” vars display upptar 91,3 % av den främre ytan: a skärm/yta förhållande nytt rekord. Smartphonen är faktiskt praktiskt taget utan ramar på 3 av de 4 sidornamed ett bildförhållande på 17: 9, så att även med NavBar den klassiska 16: 9 (upplösning 1 080 x 2 040 pixlar). Detta var möjligt genom att flytta om och ändra storlek på Fram kamera (50 % mindre än normalt, placerad i det nedre högra hörnet – du kan alltid rotera smartphonen 180 ° för att ha den i den klassiska selfie-positionen), ta bort närhetssensorn (ersatt av en ultraljud) och öronkapseln (benledning, mer eller mindre), vilket maximerar.

.. maximalt utrymme för skärmen.

Mi MIX är också helt gjord av keramisk, inklusive ram och fysiska knappar, och monteringen är limfri, istället använder man en sorts LEGO-liknande låsning, som fäster skärmen på telefonens kropp. Designen är också gjord i samarbete med Philippe Starck, en internationellt känd designer. Inte tillräckligt för dig? Jo, för det är inte över. Mi MIX har också en läderfodral dedikerad, och det finns också en variant med 18-karats guldinlägg runt den bakre kameran och fingeravtrycksläsaren.

Orolig för resten av specifikationerna? Var inte det: vi har en SoC Snapdragon 821 med 4 eller 6 GB DDR4 RAM Och 128 o 256 GB UFS 2.0 internminnebakre kamera från 16 megapixlar5 megapixel främre kamera och batteri från 4 400 mAh med Quick Charge 3.0, utöver förstås MIUI 8. Allt i storlek liknande de hos iPhone 7 Plus (se bild nedan), trots en extra skärm på 0,9 tum: 158,8 x 81,9 x 7,9, för en vikt på 209 gram.

I väntan på att förstå exakt vad som kommer att vara försäljningsmetoderna för detta otroliga koncept, här är de “galna” priserna som föreslagits av Xiaomi:

  • 3 499 yuan, cirka 475 €för modellen med 4 GB RAM och 128 GB internminne
  • 3 999 yuan, cirka 540 €för 18K guldmodellen med 6 GB RAM och 256 GB internminne

Onödigt att säga att till dessa priser, men också för något mer, skulle Mi MIX förbli väldigt, väldigt frestande. Lanseringen väntas kl 4 november, så vi behöver inte vänta länge för att veta. Vad tror du?

Relaterade artiklar

Back to top button