Xiaomi Mi Mix 4 med en extra display på baksidan dök upp i nya bilder

Xiaomi Mi Mix 4

Det kinesiska företaget Xiaomi förbereder lanseringen av den bästa smarttelefonen Mi Mix 4. Den officiella presentationen av flaggskeppet ska äga rum i augusti. De första bilderna på den här enheten dök upp för en månad sedan. Och nu har insiders delat nya renderingar i högre prestanda. Det är anmärkningsvärt att den framtida nyheten visas i nya färger.

Utformningen av Mi Mix 4 upprepar designen av Xiaomi Mi 11 Ultra -smarttelefonen, men med några förändringar. Den bakre kameraenheten kompletteras med en liten servicedisplay, men trippelkameran har ersatts med en fyrkamera. Kameran i Mi 11 Ultra har två stora moduler och en liten periskop -enhet, medan Mi Mix 4 får en stor sensor och tre små cirkulära enheter.

Xiaomi Mi Mix 4

Enligt tillgänglig information kommer det nya flaggskeppet att byggas på Qualcomm Snapdragon 888 5G SoC. Minnesarsenalen kommer att innehålla 8 GB / 12 GB “RAM” och en icke-flyktig blixtmodul på 128 GB / 256 GB.

Xiaomi Mi Mix 4

Nyheten kommer att vara utrustad med en ramlös AMOLED -skärm med Full HD + -upplösning och en uppdateringsfrekvens på 120 Hz. Selfiekameran döljs under skärmen. Batteriet får stöd för snabb laddning på 120 watt.

De senaste läckorna säger att företaget inte kommer att ha tid att förbereda MIUI 13 -firmware, så Mi Mix 4 kommer att släppas med MIUI 12.5.

Källa: twitter.com


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google Nyheter och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK -gruppen


Relaterade artiklar

Back to top button