Xiaomi Mi Mix 3 kommer i mitten av september och bekräftas mer och mer gränslöst! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi Mix 3 kommer i mitten av september och bekräftas mer och mer gränslöst! (Foto)

Nästa smartphone i Mi Mix-serien fortsätter att bekräfta sig själv som en av de hetaste smartphones för tillfället. Bilderna som hittills läckt har bara ökat användarnas förväntningar genom att visa en sensationellt ramlös enhet. Konkurrensen som utlöstes av ankomsten av Vivo NEX och Oppo Find X verkar redo att gå live.

Hittills har Mi Mix 3 bara visat sig i inofficiella bilder eller koncept, men bilderna som har cirkulerat hade gett oss hopp. Idag har vi två nya bekräftelser. Hur kan du läsa från Xiaomi-affischen det officiella lanseringsdatumet verkar vara den 15 september. Det andra gäller hakan som syns på samma officiella affisch. Bilden bekräftar vad vi har sett hittills: Mi Mix 3 ska också ha en väldigt liten ram längst ner på telefonen.

Ska det också verifieras frånvaron av hack – inte ens närvarande i sina föregångare – skulle bara betyda en sak: den infällbara främre kameran skulle då bekräftas.

Och Mi Mix 3 kommer därför att kunna skryta med en riktigt högt förhållande mellan kropp och skärm kunna konkurrera på lika villkor med Vivo NEX och Oppo Find X.

Relaterade artiklar

Back to top button