Xiaomi Mi Mix 2S: två varianter bekräftade men kraften i Snapdragon 845 betalas för

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi Mix 2S: två varianter bekräftade men kraften i Snapdragon 845 betalas för

Med tanke på den nu förestående officiella presentationen har Lei Jun, VD för Xiaomi, avslöjat några funktioner i den första toppen av sortimentet för det kinesiska företaget 2018. Först och främst är det bekräftade närvaron av två varianter: en med 6 GB RAM och 64 GB UFS 2.1-minne, den andra med 8/256 GB. Utöver minnesavbrotten bör det inte finnas några skillnader mellan de två modellerna som kommer att utnyttja kraften i nya Snapdragon 845 SoC.

Tydligen kommer smartphones att ha en kroppen helt i keramik och för första gången de kommer att stödja trådlös laddning. I övrigt bekräftas den ramlösa displayen på 5,99 ”men utan skår (inte en sekundär detalj för flera personer) och närvaron av den dubbla kameran på baksidan. Det kommer att finnas möjlighet att spela in HD-videor i slow motion och, som vi redan hade förutsett, kommer den artificiella intelligensen automatiskt att känna igen scenen som ramas in.

Om vi ​​vänder oss till de dåliga nyheterna, inget av detta är gratis.

Jun sa att han är fascinerad av kraften i Snapdragon 845 SoC, men den nya processorn har en betydligt högre kostnad som sedan kommer att återspeglas i det slutliga priset på smartphones. Det betyder att Mi Mix 2S det kommer säkert att bli dyrare än sina föregångare. Vi vet inte med säkerhet omfattningen av ökningen, men förmodligen kommer den “minsta” nedskärningen att kosta cirka 50 € mer än den senaste Mi Mix 2.

Relaterade artiklar

Back to top button