Xiaomi Mi MIX 2S i de första officiella teaserbilderna: din värsta rädsla blev inte sann

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi MIX 2S i de första officiella teaserbilderna: din värsta rädsla blev inte sann

Även om det förväntas för 27 mars, dagen för den officiella presentationen, aura av mystik runt Xiaomi Mi MIX 2S det verkade inte tunnas ut, vilket gav upphov till de mest olikartade hypoteserna om dess design. För att sätta stopp för de flesta av dessa har vi tänkt på första bilderna förhandstitt officerare av den nya Xiaomi-smarttelefonen, porträtterad i händerna på Kris Wu – ett viktigt vittnesbörd för den asiatiska marknaden, men okänd på våra breddgrader.

Tyvärr visar bilderna bara designen främre av Mi MIX 2S, dock tillräckligt för att skingra rädslan hos belackarna av hack: inget hack överst på displayen, men det vanliga design gränslös på tre sidor, som alltid har varit seriens arbetshäst. Optimeringen av ramarna – inklusive den nedre, där kameran dock inte kan ses ännu – skulle verka oförändrad jämfört med den direkta föregångaren Mi MIX 2, även om den slutliga bekräftelsen bara kommer att kunna ge oss liveeffekten.

Inget att göra då för baksidan, vilket kan ge dig några saftiga nyheter, som att vänta dubbel kamera och, hoppas för många, frånvaron av fingeravtrycksläsaren, vilket med största sannolikhet skulle innebära dess integration under displayen.

För alla dessa detaljer – inklusive specifikationerna, som de pratar om för nu Snadragon 845 (redan bekräftat), minne klippt från 8/256 GB och batteri från 3 400 mAh – det kommer att ta lite mer än en vecka. I galleriet hittar du också en jubileumsbiljett och flygblad för införandet av Mi MIX och Mi MIX 2 i katalogen över konstverk från det parisiska museet i Centre Pompidou: dessa är uppskattade bilagor till inbjudan till presentationsevenemanget av Mi MIX 2S.

Relaterade artiklar

Back to top button