Xiaomi Mi MIX 2S finns verkligen och det kan vara toppen av hela skärmsortimentet du har väntat på!

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi MIX 2S finns verkligen och det kan vara toppen av hela skärmsortimentet du har väntat på!

Hittills hade vi inte pratat om ännu Xiaomi Mi MIX 2S, eftersom bristen på information om det inte hade övertygat oss helt. Men nu tar dess existens form tack vare XDA, och det vi läser är mycket intressant. Det välkända moddercommunityt har faktiskt kommit i besittning av sin egen firmware relaterad till denna smartphone, vilket bekräftar inte bara dess äkthet, utan också olika tekniska egenskaper.

Xiaomi Mi MIX 2S, kodnamnet “polaris“, kommer då att ha en skärm med upplösning full HD+ (1 080 x 2 160 pixlar, i 18:9) och kommer att drivas av SoC Qualcomm Snapdragon 845. Mängden RAM är okänd, men med tanke på de tidigare förväntar vi oss nedskärningar från 6 och 8 GB.

Huvudkameran ska vara en Sony IMX363 (det finns olika referenser till denna sensor i firmware, även om det inte är ett obestridligt bevis); tyvärr är det en sensor som ännu inte har meddelats, så vi har ingen exakt information om den. När vi alltid vistas i det fotografiska fältet vet vi att kameraappen kommer att veta det känner igen scener automatiskt ram (kalla det också”artificiell intelligens“, om du vill, även om det är en något överanvänd term i detta område), välj bland ett brett utbud av möjligheter: dokument, blommor, mat, himmel, soluppgång/solnedgång, katter, hundar, gröna växter, natt, snö , hav, höst, levande ljus, bil, gräs, lönnlöv, “suckulent” (bokstavligen är saftigmen också fet växt), byggnader, städer, moln, ljus bakifrån (vi antar med avseende på ämnet).

Istället finns det tvivel om spårning av föremålL’Automatisk HDR och den chroma blixtsom i den fasta programvaran är märkta som “falsk“Men vi tror att det syftar mer på det faktum att de är inaktiverade som standard, snarare än deras frånvaro.

Annan information från XDA ser användningen av en slot Dual simav dörren infrarödoch en Meddelande LED. Istället blir batteriet ett 3 400 mAh: rymlig men inte särskilt rymlig, om du klarar termen, åtminstone enligt de standarder som Xiaomi har vant oss vid. Slutligen är det med glädje vi noterar närvaron av Android 8.0 Oreo och därför inbyggt stöd för Project Treble.

Det finns bara en fråga kvar: den design. Den första Mi MIX markerade praktiskt taget början på en era, den med “fullskärms”-smartphones. Den andra modellen har dock tagit ett steg bakåt, för att försöka fylla några luckor i den tidigare. Vad sägs om Mi MIX 2S? Om vi ​​litar på en rendering som cirkulerat på weibo de senaste dagarna, som du hittar nedan, kan Mi MIX 2S göra mål nya rekord i form av skärm/yta förhållandemed den främre kameran flyttad till ett hörn, vilket påverkar en del av skärmutrymmet, men inte lika invasivt som den ökända hack Apple (och inte bara).

Poängen är: ska vi tro på den här bilden? För några dagar sedan skulle vi ha sagt nej, men efter att ha försäkrat oss om att Mi MIX 2S verkligen existerar är vi inte längre så säkra och kanske får vi reda på det i slutet av månaden kl. Mobile World Congresssom Xiaomi kommer att delta i.

Relaterade artiklar

Back to top button