Xiaomi Mi Max avslöjade i varje detalj: 6,4 tum och fingeravtrycksläsare på baksidan (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi Max avslöjade i varje detalj: 6,4 tum och fingeravtrycksläsare på baksidan (foto)

Lanseringen av superphableten närmar sig Xiaomi Mi Maxdär “super” är definitivt ungefär sin storlek, med en 6,4 tum skärmmen endast” full HD. Tack vare certifieringen som just erhölls från smarttelefonen i Kina har vi också bekräftelsen på närvaron av en fingeravtrycksläsare på baksidansyns inte tydligt i videorna vi la upp igår.

De design det är inte direkt spännande, det är faktiskt ganska anonymt, speciellt på baksidan, men vi hade redan gissat detta. Detta är trots allt inte en topp i sortimentet, utan en enhet som verkligen är speciell, som kommer att vilja kombinera pris och specifikationer som Xiaomi brukar göra bra.

De andra specifikationerna för Xiaomi Mi Max ser användningen av processorn Qualcomm Snapdragon 650 hexa-kärna, med 2/3 GB RAM Och 16/32 GB internminne respektive. där kameran på baksidan är 16 megapixel medan den framför 5 MP; där batteri (ej borttagbart) istället når den 4 000 mAh, ett högt värde men det är inte förvånande, med tanke på de allmänna dimensionerna och det faktum att Xiaomi redan hade lyckats sätta en liknande i en mycket mindre smartphone.

LÄS ÄVEN: Första detaljerna om MIUI 8

Den senaste viktiga nyheten i denna phablet kommer att vara debuten av MIUI 8 baserat på Android 6.0.1 Marshmallow och kanske också av Xiaomi Pay-betalningssystemet. De pris det borde dock vara en av dess styrkor, i själva verket talar vi om en bassiffra på runt 200 $, men detta har ännu inte bekräftats av någon. Presentationen är i alla fall satt till den 10 maj, så väntan på att få reda på det blir kort.

Relaterade artiklar

Back to top button