Xiaomi Mi Max 3 vill synas: ny videoteaser avslöjar fram- och baksida (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi Max 3 vill synas: ny videoteaser avslöjar fram- och baksida (foto)

Även om den officiella presentationen väntas först om två dagar, just nästa 19 juliXiaomi Mi Max 3 misslyckas med att hålla sig borta från rampljuset och dyker upp igen i en videoteaser officiella, som avslöjar dess design och estetik.

I videon visar den nya Xiaomi-modellen upp sin stor display – som ska vara 6,9 tum lång – och tas också upp på baksidan, vilket bekräftar alla indikationer på former och utseende som förekom i de tidigare ryktena: det finns både dubbelkamera posterior än fingeravtrycksläsare omedelbart nedan.

Inga intressanta nyheter angående Tekniska specifikationersom vi redan har pratat om i den här artikeln, som fortfarande borde hålla en bra standard, om än inte den riktiga toppen av sortimentet.

Om du vill se den nya videoteasern kan du gå till den här adressen. För övrigt är det nu väldigt lite till den officiella lanseringen, så vi får vänta lite mer än 48 timmar innan du vet exakt de tekniska egenskaperna, priserna och tillgängligheten för den nya Mi Max 3.

Väntar du redan på det?

Relaterade artiklar

Back to top button