Xiaomi Mi Max 3 kastar masken: här är den jättelik i de första stulna skotten (uppdaterad: även video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi Max 3 kastar masken: här är den jättelik i de första stulna skotten (uppdaterad: även video)

När du fortsätter rykte Och läcka framtidens Mi MIX 3 får många fans av Xiaomi att drömma, nästan namne Mi Max 3 den fortsätter långsamt att närma sig tidpunkten för lanseringen, som vid det här laget kan vara nära förestående. Den mest imponerande av den kinesiska tillverkarens smartphonefamilj har nu väldigt få hemligheter, men överklagandet saknades första riktiga bilderna. Luckan fylls snabbt.

Här visar faktiskt Mi Max 3 alla dess former, som vi redan hade gissat från framställa tidigare läckt: den övergripande designen skiljer sig inte från smaken som Xiaomi förespråkat under de senaste sex månaderna, kännetecknad av displayen i 18:9 med reducerade ramar (från dessa bilder framgår inte hur liten den är) och från metallkropp baktill krökt på kanterna, där de finner den oundvikliga platsen vertikal dubbel kam och den fingeravtrycksläsare.

En snygg, om inte väldigt originell look, men det var svårt att förvänta sig något annorlunda. Från fabrikens skyddsfilm kan vi också få ytterligare en bekräftelse på vissa detaljer om Tekniska specifikationerredan läckt i stor utsträckning de senaste dagarna: skärmen kommer att ha en diagonal från brunn 6,9″kommer de två bakre sensorerna att vara från 12 och 5 megapixlar och batteriet kommer att ha kapaciteten monstre från 5 500 mAh.

Uppdatering 06/07/2018 kl 19:30

Tack vare rekommendationen från vår läsare Maurizio informerar vi dig om existensen av till och med ett par korta videor som har som sin huvudperson Xiaomi Mi Max 3i guldfärgvars existens därför är bekräftad – hittills hade vi bara sett den svarta.

Det finns inga nyheter att rapportera om vad som redan har framkommit från de tidigare bilderna, om inte möjligheten att ta en mer djupgående titt på enheten och uppskatta ramar runt displayen, som är ganska inneslutna, även om de inte är rekordstora. Å andra sidan blir det en mellanklasssmartphone – troligen med den intressanta Snapdragon 710 – och därför kan vi inte förvänta oss ett mer attraktivt utseende än den som är anpassad för dyrare modeller. DE video- du hittar dem nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button