Xiaomi Mi Max 3 dyker upp redan före den officiella debuten: ny affisch och försäljningspaket (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi Max 3 dyker upp redan före den officiella debuten: ny affisch och försäljningspaket (foto)

I väntan på presentationen av Mi A2 och Mi A2 Lite – kanske mer attraktiva modeller för den västerländska allmänheten – svarar nästa Xioami-smarttelefon som officiellt kommer att presenteras på namnet på Mi Max 3, den senaste ättlingen till dynastin av enorma smartphones. Presentationen är planerad till den 19 juli, men jag läcka de tänker inte ge respit ens till rusa den slutliga.

Å ena sidan har Xiaomi lagt sin egen och spridit en ny affisch som ser framsidan av Mi Max 3 som huvudperson, porträtterad med mycket optimerade ramar, kanske lite för optimistisk jämfört med verkligheten. Resten togs däremot hand om av läcka kinesiska, som drog bilderna relaterade till försäljningsförpackningar av enheten.

Framsidan, mycket sober enligt Xiaomi-traditionen, visar bara namnet på smartphonen i guld på en vit bakgrund och företagets logotyp. På baksidan kan vi å andra sidan se sammanfattningen av Tekniska specifikationer framträdande, i vilket displayen från 6,9″ på 18:9den dubbelkamera 12 (med 1,4 µm pixlar) och 5 megapixlar och batteriet från 5 500 mAh.

Tyvärr går det inte att få den definitiva bekräftelsen på Snapdragon 710, men vi läser ändå om minnesklippet från 4/64 GB och närvaron av USB typ C. För allt annat kommer det att bli nödvändigt att vänta några dagar till.

Relaterade artiklar

Back to top button