Xiaomi Mi Max 3 certifierad i Kina: nu är vi nästan där för lanseringen

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi Max 3 certifierad i Kina: nu är vi nästan där för lanseringen

Fortfarande bekräftelser för ankomsten av nya Xiaomi Mi Max 3. Enligt de senaste ryktena från öst, den nya modellen M1807E8S certifierat av det kinesiska organet 3C det skulle vara smartphonen producerad av Xiaomi, som det har pratats om sedan början av året.

Den nya certifieringen ger inga särskilda nyheter angående det tekniska databladet, förutom bekräftelsen som rör stödet från snabbladdning med adaptermodellen MDY-08-ES.

Från tidigare rykten vet vi att den här nya Mi Max 3 borde ha en skärm IPS i 18:9 från 6,99 tumSoC Qualcomm Snapdragon 710GPU Adreno 616, 4 GB RAM, upp till 128 GB internminne, dubbelkamera vertikal bak och batteri från 5 500 mAh med trådlös Qi-laddning. Mjukvarudelen ska baseras på det nya MIUI 10, anpassade gränssnitt för Android 8.1 Oreo.

Xiaomis vd bekräftade ankomsten för några veckor sedan juli för nya Mi Max 3, så vi är verkligen nära lanseringen. Den kinesiska certifieringen representerar ytterligare bekräftelse på denna nyhet, men det finns fortfarande inga foton och renderingar som gör att vi bättre förstår hur den här enheten ser ut.

Relaterade artiklar

Back to top button