Xiaomi Mi Band har problem med att ansluta till Mi Fit –

Xiaomi Mi Bands är inte annorlunda genom att de orsakar för många problem. Dessa produkter ansluts enkelt via Bluetooth, och Mi Fit-verktyget ansvarar för att hålla reda på all fysisk aktivitet vi utför. Det är dock inte första gången vi har sett Mi Band-anslutningsproblem. Nu finns det flera användare med dessa problem som rapporterar nya krascher för att kunna para ihop dessa armband med dina mobiltelefoner.

Det är vanligt för isolerade problem med att ansluta Mi Fit och terminalen till att resa sig Men när problemet uppstår på ett generaliserat sätt kan det betyda att den senaste firmwareuppdateringen för Mi Fit eller armband innehåller en bugg som måste åtgärdas. Även om Xiaomi Mi Band kan fungera oberoende av vår smartphone, är det vettigt att para ihop det med en mobiltelefon och Mi Fit-appen, vilket är det bästa sättet att spåra vår aktivitet.

Bindande fel

De flesta användare översvämmer Mi Fits kommentarer med dessa länkproblem. Armbandet kan inte ansluta till mobiltelefonen eller lider av intermittenta strömavbrott, som verkar vara dominerande misslyckanden. Dessa problem verkar påverka både Mi Band 4 och Mi Band 5, men det finns också användare som rapporterar en bugg för den billiga Mi Band 4C och ännu äldre modeller som Mi Band 2.

Vad kan göras?

Det är inte lätt att ta reda på strukturen för de berörda användarna eftersom det kan bero på den specifika mobilenhetsmodellen, Android-versionen eller till och med Bluetooth-standarden. Detta är vad Xiaomi kan arbeta på för att släppa en uppdatering för att fixa buggen. I alla fall, det finns flera alternativa “lappar” som fungerar medan du väntar på motsvarande patch.

En av de mest framgångsrika lösningarna är att gå tillbaka till den tidigare versionen av Mi Fit. För att göra detta måste vi leta efter ett pålitligt arkiv som APKMirror för att ladda ner den tidigare versionen. Den senaste versionen som släpptes av Xiaomi är 4.9.0 som släpptes i februari i år, så version 4.8.1 bör tillåta ihopparning på berörda enheter igen.

Det andra alternativet är skjuta upp My Fit, åtminstone tillfälligt … På Xiaomi-forumen läser vi hur någon användare installerade Zepp, den officiella Huami-appen som kan refereras till. Amazfit klocka. Mi Band kan också kopplas till denna app, och tydligen med bra resultat kommer det att vara möjligt att hålla Mi Fit kraschar.

Relaterade artiklar

Back to top button