Xiaomi Mi Band 6 vanliga problem och misslyckanden –

Nytt för några månader sedan Mi Band 6 avtäcktes officiellt, och kort därefter kunde vi äntligen njuta av dess utplacering i Spanien. Plus, när nyheterna kommer ut, skryter de med en större skärm, nya atletiska mätningar, en syresensor i blodet och en attraktiv prislapp som kan bli mycket dyrare om vi drar fördel av lanseringen.

Detta är dock inte alla goda nyheter för detta. Xiaomi smart armband som under flera veckor har olika problem och fel rapporterats som har inträffat med olika användare med Xiaomi Mi Band 6. Vissa av dem är ganska vanliga och kan bara fixas med en uppdatering.

Fel Mi Band 6

Förra månaden kom det äntligen en uppdatering för Xiaomi smarta armband, som äntligen förde en av de nya produkterna som presenterades med lanseringen av Mi Band 6, vi menar möjligheten att svara på meddelanden från armbandet. Men olika användare har haft problem med att ladda den på sina nya wearables. Lyckligtvis finns det ett litet knep som hjälpte många människor att fixa uppdateringsproblemet.

Xiaomi Mi Band 6

När du kommer in Mi Fit appen måste du se till att det är den senaste tillgängliga versionen. Efter kontroll, om uppladdningen av ny firmware misslyckas, behöver du bara ångra det. Du måste också se till att din enhet är korrekt synkroniserad. Sedan måste du gå till avsnittet “Sök efter uppdateringar” och klicka på “Uppdatera”. Därefter bör den nya versionen starta normalt.

Fel tid

Vissa av dessa fel som rapporterats av Mi Band 6-användare har dock ingen lösning för tillfället. En av dem är att den inte lyckas synkronisera olika data som det smarta armbandet själv mäter, som t.ex SpO2-sensor eller stresssensor … Många har varit tvungna att ta till Wi-Fi för att få ordentlig synkronisering.

Ett av de vanligaste haverierna är dessutom att det inte går att korrekt registrera den tillryggalagda sträckan i kilometer. Även om data kommer att tas av telefonen själv, sedan Detta Xiaomi-armband har ingen egen GPS … Men problemet med att den inte synkroniserar dessa data ordentligt kan bero på någon form av batterioptimeringsapp, som rapporterats av vissa användare som har Mi Band 6.

Relaterade artiklar

Back to top button