Xiaomi Mi Band 5 och andra smarta armband med stor hållbarhet –

Det första du tänker på är säkert Xiaomi Mi Band 5. Och sanningen är den Xiaomi smart armband – Det mirakel som har ett brett utbud av funktioner samt ett utmärkt batteri. Men anta inte att detta är den enda bärbara enheten med stor autonomi.

Problemet är att det ibland inte är en lätt uppgift att hitta en enhet med dessa egenskaper. Främst för att variationen av träningsarmband är riktigt bra. Av denna anledning, och för att göra det väldigt enkelt för dig, har vi förberett en komplett kollektion där du hittar tio smartband utan tvekan om autonomi.

Lämplig för alla typer av användare

Faktum är att du kanske tror att ett smart armband är en produkt för idrottare. Det finns inget längre från verkligheten. Naturligtvis har dessa typer av wearables olika sensorer som spårar varje detalj av din fysiska aktivitet. Även de flesta banbrytande modeller inkluderar GPS så att du inte behöver ha med dig en mobiltelefon, till exempel om du vill föra ett register över rutten du har åkt under jogging.

Men då betyder inte att denna typ av gadget är designad speciellt för personer som är involverade i sport. regelbundet. Aktivitetsarmband kan till exempel ta emot aviseringar, vilket gör dem lättare att se. WhatsApp-meddelanden, till exempel.

Dessutom övervakar de även hur du sover på natten. Och med tanke på vikten av en god natts sömn är detta ett element som vi inte bör förbise. Samma sak händer med pulsen. Det är nödvändigt att ta hänsyn till förmågan att kontrollera din pulsering. Så även om du inte är en särskilt atletisk person är det ingen dålig idé att ha en aktivitetsspårare.

Autonomi är mycket viktigt

Det viktiga är batteriet. En av de stora fördelarna med sportarmband framför smarta klockor är deras stora autonomi. Det är sant att ett smart armband inte erbjuder samma mängd funktioner som en smart klocka, än mindre de begränsningar som orsakas av dess lilla skärmstorlek. Men det finns fortfarande mycket att vinna på den här typen av prylar. Tills han misslyckas i det mest olämpliga ögonblicket.

Det är därför vi rekommenderar köpa ett smart armband med bra batteritid. Och vi fann att 14 dagars användning är mer än tillräckligt för alla användare. Uppenbarligen kommer användningstiden mellan laddning och laddning att bero exakt på hur du använder aktivitetsarmbandet.

Om du vill ha en bärbar enhet av den här typen för att övervaka din puls, hur du sover på natten, spåra din fysiska aktivitet och slå på larmet då och då, kommer alla modeller som du hittar i vår topp att erbjuda dig fantastisk självständighet. Uppenbarligen, beroende på vilka meddelanden du får, kommer användningen du ger det under sport (speciellt om armbandet har GPS) att påverka antalet dagars användning. Men vi kan garantera att alla modeller du hittar i den här kollektionen mer än uppfyller dina förväntningar.

Amazfit Band 5

Du kommer förmodligen att bli förvånad över att Xiaomi Mi Band 5 inte är i första hand. Men smartphonetillverkaren Xiaomi är Huami. Ja, han som presenterade det Amazfit Band 5. Som du kan se på bilden som leder dessa rader, är det bara befäst Mi Band 5 då den har en oximeter och inbyggd Alexa, även om den är på engelska för tillfället. Och dess autonomi på 15 dagar kommer att uppfylla dina förväntningar.

Xiaomi Mi Ban 5

För det andra, hur kunde det vara annorlunda, vi har Xiaomi Mi Band 5. Ett smart armband med skandalös självständighet, samt en attraktiv design som inte kommer att göra dig besviken. En säker hit, utan tvekan.

Garmin Vivofit 4

Garmin är riktmärket inom bärbar sektor, och dess Vivofit-familj kommer att lämna dig mållös. Mer än något annat, eftersom detta smarta armband har en liten färgskärm som hjälper till att tömma batteriet genom att erbjuda upp till år av självständighet. Nej, det här är inget skämt…

Garmin vivofit 3

Ett annat bra alternativ är den tidigare modellen, Garmin Vivofit 3. I det här fallet kan du även njuta av en färgskärm utöver Garmin Move IQ rörelsedetektor för kontroll när du börjar sporta.

Huawei Band 4e

Den asiatiska tillverkaren har flera smarta armband med mycket batteritid, så du kommer att se fler Huawei-modeller. I det här fallet vill vi rekommendera Huawei Band 4e, ett träningsarmband med bra batteri och en annan design.

HUAMI Amazfit Cor 2

För att fortsätta detta urval av smarta armband med stor autonomi, har vi en annan modell som mer än kommer att möta dina förväntningar. Vi pratar om HUAMI Amazfit Cor 2, en modell med 1,23-tums skärm, vilket är väldigt ovanligt i den här typen av bärbara enheter, och upp till 20 dagars batteritid.

Xiaomi Mi Smart Band 4

Vi återvänder till Xiaomi för att rekommendera dess Mi Band 4. Det är sant att detta är förra årets modell, men den har fortfarande utmärkt autonomi, förutom alla funktioner, en bättre kvalitet på AMOLED-skärm och ett riktigt rivningspris.

SAMSUNG Galaxy Fit2

Den koreanska tillverkaren kunde inte missa detta möte med aktivitetsarmbanden med det bästa batteriet. I det här fallet rekommenderar vi SAMSUNG Galaxy Fit2 – en minimalistisk modell som kommer att överträffa dina förväntningar.

HUAWEI Band 4 Pro

Den senaste Huawei-modellen vi vill rekommendera är Grupp 4 Pro … Vi pratar om pärlan i tillverkarens katalog, om plagg med utsökt design, såväl som alla typer av verktyg som kommer att göra ditt köp till en framgång.

Hedersgrupp 5

Vi sammanfattar Hedersgrupp 5 , ett smart armband med stor autonomi, som också har ett element som betyder något. Det är en SpO2-sensor som kan övervaka blodets syrenivåer.

Relaterade artiklar

Back to top button