Xiaomi Mi Air 3-certifierad: de första TWS ANC-hörlurarna också i Europa?

xiaomi mi air 2

De nuvarande TWS-hörlurarna av det kinesiska varumärket stöder ännu inte ANC-teknik, utan bara en dubbel passiv brusreducering (PNC). Trots denna brist, dock Mi Air 2S Att den 2 SE de visade sig vara ett utmärkt val, särskilt i förhållande till gatupriset. Men om du väntar på ankomsten av aktiv brusreducering för företagets riktiga trådlösa hörlurar, måste du vänta lite längre. Vi har inte ett datum ännu, men den kinesiska läckaren har hittat certifieringen tillägnad ett par TWS-hörlurar av märket utrustade med aktiv brusreducering ANC: det är de nästa Xiaomi Mi Air 3?

: en ny certifiering avslöjar både hörlurarnas faktiska namn och dess möjliga försäljning i Europa. Jag pratar om det i slutet av artikeln.

Xiaomi förbereder sina första TWS-hörlurar med ANC-teknik: är Mi Air 3 på gång?

Xiaomi Mi Air 3

Det är inte känt om vi kommer att behöva hantera en fortsättning av sortimentet, med en ny serie eller med en uppdaterad modell av Mi Air 2.-familjen. Ur denna synvinkel måste vi vänta på ytterligare nyheter, men certifieringen publiceras på nätet förväntar sig några funktioner. Förutom aktiv brusreducering ANC de nya TWS-hörlurarna kommer att erbjuda stöd för Bluetooth 5.0, till SBC-protokollen och AAC, vattentätning IPX4.

Xiaomi Mi Air 3

har intrycket att detta inte kommer att vara en ekonomisk lösning; i själva verket de första rykten om pris av den påstådda Xiaomi Mi Air 3 ange en siffra mellan 499 och 799 yuan, ungefär 60/97 € till den aktuella växelkursen. Kom ihåg att i Air Mi Mi 2 SE säljs till 21 € till växelkursen medan 2S går upp till 51 € till växelkursen.

Uppdatering 02/08

xiaomi mi air 3-certifiering

Hörlurarna som övervägs kommer att anropas Xiaomi Mi Aktiv brusreducerande trådlösa hörlurar, även om de för enkelhets skull kan annonseras som Mi Air 3. Att avslöja denna detalj för oss är Bluetooth-certifiering, en enhet som också kan ha avslöjat sin marknadsföring i Europa.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button