Xiaomi Mi A3 skulle döptes om till Mi CC9e och kostar 199 USD

Ett nytt rykte som hänvisar till den förväntade och förmodade Xiaomi Min A3 kom precis fram… Och det strider mot vad vi sa till dig igår. Men hej, det här är något som inte borde överraska oss. Det är normalt att saker och ting inte alltid sammanfaller i rykten.

Min A3: med Snapdragon 665, men billigare

En av de nya källorna säger att den viktigaste mobilen i denna anteckning kommer faktiskt att vara en Xiaomi Mi CC9e – inte CC9 – bytt namn.

Detta får oss att dra slutsatsen att din processor skulle bära Qualcomm Snapdragon 665 (oktakärna 2,0 GHz), och inte Snapdragon 730 (oktakärna vid 2,2 GHz) som vi trodde för några timmar sedan.

Ändå, genom att hålla en hårdvara innehåll, priset på smartphone det skulle minska med avseende på sin tidigare generation. Det vill säga laget med Android One i år kommer det att kosta $ 199, och inte 250 USD $ som sin föregångare.

Det förväntas också innehålla 48MP trippel huvudkamera, 32MP frontkamera med en lins och 6-tums skärm i HD-upplösning (eller kanske HD +).

Nyligen detta grej fick sina certifieringar från IMDA och FCC. I båda fallen var modellnumret M1906F9SH, som liknar Mi CC9e.

En webbutik listar redan Mi A3 med samma egenskaper som Mi CC9e. Fångsten ovanför dessa linjer är ett bevis på detta.

Kort därefter, ett officiellt redogörelse för Xiaomi publicerade en tweet i form av smakprov:

Skriften säger följande (översatt):

Vår hitserie Mi A gör comeback med en seriös hit!

Min A3 Pro?

Med hänsyn till att Xiaomi förra året tog med oss ​​två varianter av sin Mi AX-serie, kan man förvänta sig att detta 2019 kommer att göra detsamma.

Även om vi först trodde att vi skulle se en Lite-version, med det som exponeras nu rykten uppskattar att tillverkaren i verkligheten kommer att presentera en variant med efternamnet Pro. Den här sista terminalen det skulle ersätta Mi CC9 (att torka).

Troligtvis innehåller den samma design och tekniska specifikationer, med undantag för Android One och ett annat namn.

Källor: GizmochinaGSMArena

Relaterade artiklar

Back to top button