Xiaomi Mi A2 upptäckts i Schweiz: det är bara en Mi 6X med Android One!

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi A2 upptäckts i Schweiz: det är bara en Mi 6X med Android One!

Efter många diskussioner och ledtrådar om det verkar detta vara rätt dag för den första inofficiella bekräftelsen på existensen av den nya Xiaomi Mi A2. Tydligen har den nya modellen av det kinesiska företaget redan setts i den schweiziska butiken Digitechpå vilken alla Tekniska specifikationer och den pris prislista.

Med liten överraskning står vi inför en identisk kopia av det redan tillkännagivna Xiaomi Mi 6Xvarav denna nya Mi A2 borde vara internationell version. De tekniska egenskaperna är exakt de du kan läsa i den här artikeln, den enda skillnaden gäller mjukvaruversionen: i det här fallet är faktiskt systemet närvarande Android Onedet vill säga en version som inte är anpassad av Xiaomi men väldigt lik beståndet.

För tillfället finns alla modeller tillgängliga på den schweiziska butikens hemsida färger svart, blått och guld och följande priser visas, beroende på konfigurationen av Bagge Och internminne val:

  • Xiaomi Mi A2 4/32 GB: 289 schweiziska franc (cirka 250 €)
  • Xiaomi Mi A2 4/64 GB: 329 schweiziska franc (ca 285 €)
  • Xiaomi Mi A2 6/128 GB: 369 schweiziska franc (ca 319 €)

Försäljningsstarten är planerad till nästa 8 augusti 2018därför saknas ingenting vad gäller den nödvändiga informationen.

Vid det här laget väntar vi bara på den officiella bekräftelsen från Xiaomi, som ännu inte har presenterat produkten, medan för mer information kan du besöka den dedikerade sidan om Digitech på den här adressen.

Relaterade artiklar

Back to top button