Xiaomi Mi A2 (Mi 6X) kanske inte har en Snapdragon, men den nya Helio P60

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi A2 (Mi 6X) kanske inte har en Snapdragon, men den nya Helio P60

Den nya Xiaomi Mi A2 – internationell version av vad den ska heta jag 6X i Kina – har redan avslöjats av information från TENAA och andra inofficiella rykten, men allt är tydligen inte bestämt ännu. Enligt den senaste informationen som läckt ut på nätet är en av parterna hårdvara grunderna för denna nya mellanklass kanske inte är vad vi förväntar oss.

Vi talar uppenbarligen om SoCtidigare kallad en Snapdragon 626 av Qualcomm. De senaste nyheterna stämmer inte överens med denna vision utan fokuserar istället på det nya MediaTek Helio P60chip av samma serie som trots allt borde erbjuda prestanda jämförbar med Qualcomm-varumärkta lösningen.

Andra läckor som dykt upp på Twitter ger oss information om kamerorna. Sensorerna monterade på den bakre dubbelkammen ska vara i Sony IMX486 Och IMX376medan den som används på den främre kameran kan vara en annan Sony IMX376.

För övrigt är det inga särskilda skillnader mot vad som redan har sagts de senaste veckorna.

där skillnad synpunkter relaterade till SoC är verkligen en mycket viktig aspekt, som kan vara av intresse särskilt för de mest passionerade användarna tekniska problemmen för närvarande har vi inga speciella bekräftelser varken i den ena eller andra meningen.

Enligt traditionen och källornas tillförlitlighet kan vi säga att lösningen förefaller oss mer vettig Lejongap, även om vi uppmanar dig att ta denna information med en nypa salt. För att ta reda på sanningen måste vi vänta på den officiella presentationen, som nu väntas inom kort Kina: vissa källor talar om ett exakt datum, för att vara exakt nästa 25 april.

Relaterade artiklar

Back to top button