Xiaomi Mi A2 Lite är redan på överraskningsrea i en importbutik och priserna är inte dåliga!

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi A2 Lite är redan på överraskningsrea i en importbutik och priserna är inte dåliga!

Just i morse började Xiaomi lansera sprinten för presentationen av sin nya Mi A2Android One-smarttelefon efterföljare till den härliga Mi A1, med all sannolikhet också åtföljd av sin yngre bror Mi A2 Lite. Det senare verkar ha brunnit över tiden, sedan det visar sig redan köpbar på den välkända kinesiska importbutiken Aliexpressäven innan den officiella lanseringen.

Specifikationerna som visas i infogningen ave-handel är vad vi förväntade oss, eller samma som Redmi 6 Pro: display från 5,84″ i upplösning 1 080 x 2 280 pixlar med hackkvantitet av 3/4 GB RAM, internminne 32/64 GB, Snapdragon 625dopia bakre kamera (12 + 5 megapixel f / 2,2) och 4 000 mAh. Det är dock framför allt priser.

Varianten 3/32 GB av Mi A2 Lite erbjuds faktiskt för närvarande till ett pris av ca 170 €medan det från 4/64 GB är lite dyrare, rör i 190 €. Naturligtvis kan dessa siffror vara väldigt lite indikativa för listpriserna som Xiaomi kommer att sätta för den västerländska marknaden, men det är fortfarande en utgångspunkt lovandeäven för den som tänker vända sig till importkanalerna för att ta med sig en hem.

Relaterade artiklar

Back to top button