Xiaomi Mi A2 kan redan bokas på Amazon Italien: 4/32 GB version för 269,90 €

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi A2 kan redan bokas på Amazon Italien: 4/32 GB version för 269,90 €

Xiaomi Mi A2 börjar officiellt ses även på den italienska marknaden, tack vare lanseringen av förbeställningarAmazon Italientack vare vilket det är möjligt att boka det till ett pris som redan är något lägre än förväntningarna.

Den nya mellanklassen för det kinesiska företaget är tillgänglig till priset av 269,90 € i färgerna svart, guld- Och blå. Uppenbarligen talar vi om den grundläggande versionen av enheten, den som är utrustad med 4 GB av RAM e 32 GB internminne, medan köpet ännu inte är tillgängligt för de andra.

Produkten är säljs och skickas officiellt av Amazon, så det överensstämmer med alla garanti- och tillförlitlighetsregler som erbjuds av den välkända onlinebutiken. De försändelser förväntas från och med nästa 25 augusti.

För mer information eller för att gå vidare till förbokalämnar vi dig nedan i direktlänkar till de olika sidorna av de tre modellerna av Xiaomi Mi A2 tillgängliga på Amazon Italien:

Relaterade artiklar

Back to top button