Xiaomi Mi A2 fotograferad live: fortfarande bekräftelser på Android One (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi A2 fotograferad live: fortfarande bekräftelser på Android One (foto)

Vi har ofta pratat om Xiaomis nästa steg angående efterträdaren till Mi A1, den första Android One-enheten från det kinesiska företaget, som redan har upptäckts i Schweiz med många lanseringspriser. Idag återvänder vi för att prata om Xiaomi Mi A2 eftersom en har läckt ut på nätet ny livebild av anordningen, som där Bekräftelse flera uppgifter som rapporterats ovan.

Bilden som vi kan se i vårt galleri hänvisar till den allmänna informationen om enheten: du kan tydligt läsa vad enheten heter Mi A2 och det installerade operativsystemet är Android Oreo 8.1, med Android-säkerhetskorrigeringar uppdaterade till maj förra året. När det gäller designen av fronten, vi kan inte hitta skillnader mellan denna smartphone och Xiaomi Mi 6X som presenterades i april förra året.

Denna informationen bekräfta avhandlingen enligt vilken nästa Xiaomi Mi A2 ska ta på sig kläderna av det som kallas Mi 6X inom asiatiska gränser, med systemintegration Android Oneprecis som sin föregångare.

Vi är inte säkra på att bilden som visas i galleriet inte är en falskmen vi kan verkligen inte undgå att märka dess överensstämmelse med informationen som hittills rapporterats om Xiaomi Mi A2.

Relaterade artiklar

Back to top button