Xiaomi Mi A2 avslöjas av läckorna: Snapdragon 626, 4 GB RAM och Android 8.1

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi A2 avslöjas av läckorna: Snapdragon 626, 4 GB RAM och Android 8.1

Namnet på den nya Xiaomi Mi A2 har redan kommit ut i några rykten förra veckan, men idag börjar det ta på sig ännu mer kropp efter att data läckt ut på nätet under de senaste timmarna, vilket berättar en bra del av det eventuella datablad.

Som redan nämnts kan Mi A2 inte vara något mer än den internationella versionen av modellen som redan är känd som Xiaomi Mi 6X. Som kan ses i begrepp som du hittar i galleriet, designen ser väldigt lik ut som på bilderna av TENAA, med skärm gränslös i 18:9 och fingeravtryckssensor på baksidan.

Enligt de tekniska egenskaperna som rapporterats i de senaste läckorna talar vi om en enhet utrustad med en display IPS från 5,99 tum vid upplösning Full HD+ (1 080 x 2 160 pixlar), SoC Qualcomm Snapdragon 626 upp till 2,2 GHz, 4 GB av RAM, 64 GB internminne och batteri från 2 900 mAh.

Angående de fotografiska möjligheter, på baksidan bör det finnas en dual-cam från 20 MP vid f / 2,0 och 8 MP vid f / 1,8 utrustad med optisk stabiliseringmedan sensorn på framsidan skulle vara från 20 MP vid f/2,0.

Allt detta är bara 7,3 mm tjockt och 165 mm långt.

När det gäller mjukvarudelen förväntar vi oss ett system Android One uppdaterad till den senaste 8.1 Oreo-versionen. Den officiella lanseringen av nya Mi A2 kan äga rum redan inom de närmaste veckorna, förmodligen inom juli. För närvarande finns det inga nyheter relaterade till prisvilket fortfarande borde vara ganska aggressivt, eller åtminstone det är vad fansen av Xiaomis A-serie hoppas.

Relaterade artiklar

Back to top button