Xiaomi Mi A1 har också sin speciella röda utgåva: för närvarande exklusiv för den indonesiska marknaden (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi A1 har också sin speciella röda utgåva: för närvarande exklusiv för den indonesiska marknaden (foto)

Än en gång, annons Äpple Förtjänsten av att ha lanserat en sådan måste erkännas ny stil. Ja, efter hans vackra – och ädla, för den sak han gick med i – (RED) upplaga av iPhone 7 lanserades i mars förra året, av en slump har andra företag föreslagit liknande lösningar, under de kommande månaderna. Efter Samsung Galaxy S8 vinröd och den OnePlus 5T lavarött, nu är det upp till Xiaomi Mi A1 att färgas med röd för en specialutgåva.

Ja, för när det gäller de röda färgerna på S8 och 5T, kommer inte ens den på Mi A1 – åtminstone för tillfället – att lanseras globalt, men den har designats exklusivt för den indonesiska marknaden. Som du kan se på bilderna är det bara bakkropp metall färgas en vacker klar rödmedan ramar runt displayen är svart – precis som S8 och 5T, men till skillnad från iPhone 7, som har dem vita.

Som det var lätt att förvänta sig, under huven förändras absolut ingenting: SoC bekräftat Snapdragon 625 med 4 GB RAM Och 64 GB internminne. Och även mjukvaran, som är en Android One-smartphone, förblir den beprövad Nougat 7.1.2 lager i avvaktan på det Oreo avsluta betaversionen. Vi hoppas att denna vackra röda färg kommer fram i framtiden även på andra marknaderdet hade till exempel varit den perfekta julklappen.

Relaterade artiklar

Back to top button