Xiaomi Mi A1: här är säkerhetskorrigeringarna för april, eh … Mars 2018 (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi A1: här är säkerhetskorrigeringarna för april, eh … Mars 2018 (foto)

Oavsett om Xiaomi ville ge en fisk i början av april till sina användare, eller om det var ett enkelt och oskyldigt misstag, ändras inte substansen: Mi A1 har börjat ta emot en ny mjukvaruuppdatering som innehåller föråldrade säkerhetskorrigeringar för Android 1 mars 2018.

Om du redan har fått OTA på din Mi A1 vet du redan mycket väl orsaken till denna premiss. Faktum är att, som du kan se från bilderna i galleriet, har Xiaomi felaktigt angett, i bildtexten som medföljer den nya uppdateringen, inkluderingen av säkerhetskorrigeringen april 2018uppenbarligen inte släppt av Google ännu.

Meddelandet om uppdateringen och sedan formuleringen efter installationen av den nya firmware rapporterar regelbundet mars 2018, så ingen resa in i framtiden för Xiaomis Android One-smarttelefon. OTA har en vikt av brunn 440 MB och det verkar redan ha nått ett stort antal användare: du också? Vänligen meddela oss nedan i kommentarer.

Relaterade artiklar

Back to top button