Xiaomi Mi 9 får Android 11 tack vare anpassade ROM-skivor

Vi vet med säkerhet att uppdateringen till Android 11 kommer också att nå ägarna av Xiaomi Mi 9. Den tidigare toppen av sortimentet är en del av listan över modeller som kommer att få den senaste Google-firmware. För tillfället har testerna inte startat ännu, varken interna eller offentliga, så det bör fortfarande ta lite tid innan släppet. Förmodligen kommer vi att prata om det igen under 2021: under tiden är det enda alternativet att tillgripa en värld av anpassad ROM.

VIKTIG:

LÄS OCH:
Xiaomi och MIUI 13: lista över modeller som ska få den

Android 11 blir också verklighet på Xiaomi Mi 9, tack vare moddingvärlden

vätska xiaomi mi 9 android 11

Det är verkligen inte en av de mest populära anpassade ROM-skivorna, utan Vätska 1.0 det är det enda sättet (hittills) att ha Android 11 på Xiaomi Mi 9 “”. Det är en av flera alternativa ROM-skivor, baserat på erfarenhet AOSP av Android, vars mål är att säkerställa maximal flytbarhet för daglig användning. Ingen specifik anpassning eller ändringar av användargränssnittet: Fluid-projektet lämnar den “rena” filosofin för Android-lager oförändrad. Som nästan alla anpassade ROM-skivor baserade på Android 11 i omlopp är det de allra första byggnaderna, så det kommer nästan säkert att finnas buggar. Vi inbjuder dig att konsultera XDA-tråden som du hittar i källan för att samla in vittnesmål om.

Vi påminner dig om att innan du fortsätter installationen kommer det att vara nödvändigt att låsa upp bootloader och blinka TWRP anpassad återställning. Hitta allt i vår dedikerade guide.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button