Xiaomi Mi 6X (Mi A2) kommer att presenteras officiellt den 25 april i Kina (foton och videor) (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi 6X (Mi A2) kommer att presenteras officiellt den 25 april i Kina (foton och videor) (uppdaterad)

Ryktena var inte fel: nya Xiaomi Mi 6X kommer att lanseras officiellt i Kina under nästa evenemang 25 april, redan förväntat under de senaste veckorna. Och det kommer att vara en speciell presentation eftersom den kommer att hållas i Wuhan, en plats mycket kär för Xiaomis vd Lei Jun.

Utöver hjärtefrågorna kan evenemanget erbjuda den kinesiska marknaden en mycket intressant enhet. De officiella nyheterna från Xiaomi har faktiskt redan bekräftat det raffinerade design av denna modell, som har en dubbelkamera bak från 20 MP och fem färger med mycket ljusa nyanser, som du kan se på bilderna i galleriet.

Frågan vi europeiska användare ställer oss just nu är bara en: under presentationen global variant av denna modell, vad ska kallas Xiaomi Mi A2? Eftersom det är ett evenemang för den kinesiska marknaden är möjligheterna knappa, men även upplagan för de internationella marknaderna utrustad med Android One det kan nu vara nära den officiella lanseringen.

Relaterade artiklar

Back to top button