Xiaomi Mi 6X i det första påstådda stulna skottet: oförändrad bakre design, om det inte vore för kamerorna

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi 6X i det första påstådda stulna skottet: oförändrad bakre design, om det inte vore för kamerorna

Xiaomi Mi A1 var en riktig sådan Framgång för den kinesiska tillverkaren, tack vare den lyckliga mixen av utmärkt byggkvalitet, utmärkta specifikationer för mellanklassen och en alltid uppskattad lagerfirmware. Det är därför oundvikligt att Xiaomi redan tänker på vägen till replikera dess turmen arbetets status kan vara mer avancerad än du förväntar dig.

Faktum är att den första verkliga bilden av en har läckt bakstycket tillskrivas Mi 6X, efterföljare till Mi 5X, eller modellen som Mi A1 är direkt härledd från. Bilden visar linjer ganska lika till de av Mi 5X / Mi A1, med en kropp metallisk, avbruten av de övre plastbanden för antennerna. Ett par detaljer dock skilja sig definitivt från designen av den tidigare modellen.

Först av allt dubbel bakre kamerafinns redan på Mi 5X, men i det här fallet villig vertikalt. Formen kan bara påminna oss om valet som Apple gjort för sin iPhone X, som vi förväntar oss kommer att vara ett auktoritativt. inspirationskälla för många smartphones 2018.

Också värt att nämna frånvaron av den bakre fingeravtryckssensornersatt av en mystisk svart cirkel, mycket liten i storleken.

Den påstådda Mi 6X kommer sannolikt att omfamna trenden med visas i 18:9 med optimerade ramar, så det är inte klart var sensorn kan flyttas. Uppenbarligen finns det en möjlighet att det är en bild falskså det är bra för tillfället lita inte för mycket på det, inte heller lita på alltför djärva antaganden. Precis som vi inte är säker på att en ny kommer att dyka upp från en möjlig Mi 6X Mi A2. Men om dessa första ledtrådar bekräftas, vad skulle du tycka om denna design?

Relaterade artiklar

Back to top button