Xiaomi Mi 6X finns och är seriös: Snapdragon 660 och dubbelkamera med Sony-sensorer (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi 6X finns och är seriös: Snapdragon 660 och dubbelkamera med Sony-sensorer (foto)

För några dagar sedan gav vi dig nyheterna relaterade till händelsen 25 april organiserad av Xiaomi för att presentera en ny smartphone, troligen Xiaomi Mi 6X. Idag har vi nya detaljer om det senare, särskilt när det gäller dess hypotetiska datablad.

Enligt det arbete som gjorts på den officiella firmware som Funky Huawei har kommit i besittning, kommer nästa enhet av det kinesiska företaget att integrera en Qualcomm SoCspeciellt lo Snapdragon 660 till 2 GHz. Vi kan också rapportera ytterligare detaljer om dess sektor fotografisk: den Dubbel Den bakre kameran kommer att integrera en Sony IMX376-sensor från 20 MP och en andra IMX486 från 12 MPbåda med brännvidd f / 1,8. Den främre kameran kommer att integrera samma IMX486 från 12 MP men med brännvidd f / 2,2 Och blixt bilaga. Vi bör också hitta stöd för videoinspelning 4K @ 30 fps och läget Porträtt.

Displayen ska vara av typ LCD, Inte det kommer att finnas microSD-stöd och NFC-modulen men vi kommer att hitta den för infraröd.

När det gäller programvaran bör Mi 6X komma med Android Oreo 8.1 anpassad med MIUI 9 med stöd för “AI-objektiv“, bör den senare integreras åtminstone för den kinesiska varianten.

Som vi redan har beskrivit kommer enheten med största sannolikhet att presenteras den 25 april: vi kommer att uppdatera dig om detta evenemang och se om alla bra funktioner vi har berättat om kommer att bekräftas.

Relaterade artiklar

Back to top button