Xiaomi Mi 6X: de goda nyheterna är bekräftelsen av Snapdragon 660, men det finns också dåliga nyheter (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi 6X: de goda nyheterna är bekräftelsen av Snapdragon 660, men det finns också dåliga nyheter (foto)

Xiaomi Mi 6X är på väg att presenteras under ett event som hålls i Kina den 25 april, men den kommer att ha ögonen från en stor del av västvärlden på sig. Säkert för sin trevliga design och sina mycket lovande specifikationer, men framför allt för den illa dolda förhoppningen att vi redan inom ett par dagar skulle kunna få kännedom om existensen av Mi A2den påstådda Android One-varianten av Xiaomis nya mellanklassstandardbärare.

Inom några timmar efter presentationen har ny information läckt ut för den förväntade enheten. Plus ett par nya bilder förhandstitt – med bifogad bekräftelse på minnesklippet 6/128 GB och huvudkameran från 20 megapixlar – att dra till sig vår uppmärksamhet är framför allt ett stulet skott av ryggen på den påstådda försäljningsförpackningar. Här kan du hitta ytterligare bekräftelse på närvaron av Qualcomm SoC Snapdragon 660, vilket kommer att garantera kraft att sälja. Men vi stöter också på en ovälkommen överraskning.

Bland indikationerna på innehållet i förpackningen, lyckligtvis också rapporterade på engelska, framträder skriften tydligt Tipe-C TILL LJUDotvetydig hänvisning till förekomsten av en adapter USB Typ C till ljudjack, vilket bara kan betyda en sak: ingen jackingång för ljudenheter.

En kall dusch som kan mer än värma entusiasmen hos några av er, men det är en praxis som vi kommer att behöva vänja oss vid mer och mer nu. Hur många av er kommer att finnas kvar besviken från denna troliga frånvaro?

Relaterade artiklar

Back to top button