Xiaomi Mi 6c skulle vara en gränslös mellanklass, men kan vi verkligen tro det?

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi 6c skulle vara en gränslös mellanklass, men kan vi verkligen tro det?

Efter att de första nyheterna kom i augusti, namnet på Xiaomi Mi 6c, variant av mellanklass av den välkända Mi 6 redan på marknaden i några månader. På Weibo till och med a första rendering av denna nya enhet, som redan antyder dess former och allmänna utseende.

Bilden presenterar den nya Mi 6c som en enhet praktiskt taget gränslösmed bildskärmsramar i 18:9 format mycket liten, vilket fortfarande lämnar utrymme för alla sensorer på toppen och för en fysisk nyckel i den nedre, i vilken den fingeravtrycksläsare.

På baksidan finns istället dubbel kamera och den dubbla LED-blixten, placerad i en nyfiken position vidextrem av den övre kanten.

Angående sektorn hårdvarakommer den här nya enheten sannolikt att passa chippet Överspänning S2, gjord av Xiaomi själv. Det förväntade lanseringspriset skulle vara 1 699 Yuan, eller ungefär 218 € till den aktuella växelkursen.

För närvarande är informationen fortfarande mycket knapphändig, och även denna återgivning verkar inte särskilt övertygande, så vi rekommenderar att du tar dessa uppgifter med gynnas av tviveli väntan på mer information under de kommande veckorna.

Relaterade artiklar

Back to top button