Xiaomi Mi 5S Plus 6/128 GB | Fängslande och kraftfull | Granskningen av GizChina.it

Under en tid nu Xiaomi har ändrat kurs genom att föreslå många enheter på torget för att ge användarna mycket val. Det senaste tillskottet till det kinesiska företaget är toppen av sortimentet Xiaomi Mi 5S Plus, avancerad enhet som sticker ut för tekniska egenskaper al topp och för en dubbel kamera där bak.

Det är också gjort med material från Förstklassig kvalitet och kännetecknas av en felfri montering. Du är redo att upptäcka det hos oss i vårt recension komplett?

xiaomi-mi-5s-plus-3

Xiaomi Mi 5S Plus, den fullständiga recensionen av GizChina.it

Xiaomi Mi 5S Plus – Försäljningspaket

Försäljningspaketet för denna nya Xiaomi är alltid mycket minimalt, som vanligt. Det finns dock en nyhet i innehållet, nämligen en skyddande plastskydd stel som för första gången blir en del av Xiaomis basutrustning. Men totalt sett hittar vi:

Xiaomi Mi 5S Plus; laddare med kinesiskt uttag, USB-ingång och 2A-utgång; USB – typ C-kabel; bruksanvisningar och SIM-avlägsningsstift; styvt skyddande plastskydd.

Xiaomi Mi 5S Plus – Design och material

xiaomi-mi-5s-plus-6

Låt oss möta det tydligt: den här nya Xiaomi Mi 5S Plus är monterad och gjord riktigt bra, som bara ett fåtal kinesiska företag kan göra. Den nya toppen av Xiaomi-serien byggdes faktiskt helt in metall med vissa avslutar på baksidan verkligen Väldigt elegant.

Guldfärgen i vår ägo, kombinerad med borstad behandling på baksidan, även om det kan verka klibbigt för många, innehåller det en obestridd elegans som gör den riktigt trevlig smartphone att titta på.

Dessutom har utmärkta ytskikt och den kantfräsning som med en lätt avrundning kan garantera en bättre grepp med tanke på den lilla storleken på 154,6 x 77,7 x 7,95 mm och en relativt genomsnittlig vikt på ca. 168 gram.

Gå vidare frontaltdock bär Xiaomi Mi 5S Plus få nyheter och det liknar verkligen (kanske skulle det vara lämpligt att säga att det är identiskt) med praktiskt taget alla andra smartphones tillverkade av det kinesiska företaget.

xiaomi-mi-5s-plus-0

Analysera de olika sidorna av enheten, med början från den nedre, befinner vi oss framför systemhögtalaren flankerad av kontakten USB Type-C och huvudmikrofonen.

xiaomi-mi-5s-plus-2

På den övre delen finns det dock infraröd sensor, 3,5 mm minikontakt för hörlurar och andra mikrofonen för att minska miljöbuller.

xiaomi-mi-5s-plus-1

På vänstra sidan finns då spåret som är användbart för att sätta i två SIM-kort i format Nano.

xiaomi-mi-5s-plus-8

Den högra sidan å andra sidan ger utrymme för volymjusteringsknapparna liksom strömbrytaren.

xiaomi-mi-5s-plus-5

Flaggskeppet i denna design, som dock inte ger något nytt och överväldigande, är implementeringen av andra kameran på baksidan under vilken vi hittar biometrisk sensor, väldigt snabbt när du låser upp e reaktiv att ta fingeravtryck.

Xiaomi Mi 5S Plus – Display

Xiaomi Mi 5S Plus har en diagonal skärm från 5,7 tum Full HD 1920 x 1080 pixlar, med en matrispanel IPS och pixeldensitet av solar 386 PPI, något under genomsnittet men som faktiskt inte märks i vardagen.

Det måste sägas att skärmen som kännetecknar denna Mi 5S Plus är utmärkt utförande: den maximal ljusstyrka som kan erbjuda garanterar oss enutmärkt utsikt även under direkt sol exponering, med en något högre kontrast under dessa förhållanden som detekteras av den automatiska ljusstyrningssensorn (som förresten fungerar mycket bra).

ÄR Bra även där kalibrering av färger, välbalanserad och reglerad; för de mest noga och krävande, som alltid, gör MIUI tillgängligt för inställningar i menyn som gör att vi kan justera kalibreringen färg och några andra parametrar.

xiaomi-mi-5s-plus-4

Xiaomi Mi 5S Plus – Hårdvara och prestanda

En av de största innovationerna i den här nya toppen av Xiaomi-serien är den använda SoC. Nyligen lanserad av Qualcomm, the Snapdragon 821 är företagets nya flaggskepp, landade omedelbart också på detta Xiaomi Mi 5S Plus.

Detta är i grunden en version av Snapdragon 820 med en något högre klocka och totalt sett bättre prestanda (om än inte särskilt tydlig), den nya Snapdragon 821 har en fyrkärnig struktur uppdelad i 2 x 2,35 GHz Kryo + 2 x 2,0 GHz Kryo.

Xiaomi har också inkluderat bra i denna variant 6 GB RAM (finns även i 4 GB) -typ LPDDR4 och arbetsfrekvenser lika med 1866 MHz, praktiskt taget toppen av hårdvaran i omlopp. Nuvarande GPU är alltså en Adreno 530 vid 653 MHz som tillsammans med all hårdvara som nämns ovan kan erbjuda prestanda i nivå med få andra produkter på marknaden.

De resultat som erhållits i riktmärke och den hastighet med vilken han lyckades köra dem alla, med temperaturer alltid under medel och med en avkastning alltid mycket hög även i långa sessioner.

I daglig användning är det självklart en hund som är svår att avskräcka: i alla situationer där vi har befunnit oss har den aldrig slutat, har aldrig haft problem med någon applikation och är inte har aldrig varit långsam i att utföra några av våra förfrågningar.

De spel med Asfalt 8 är det också det på de högsta nivåerna, med hög och konstant bildhastighet även med grafiska detaljer uppsättning till det yttersta med en riktigt oöverträffad spelupplevelse. Även här är temperaturerna konstant låga. Ett beröm till Xiaomi, verkligen.

Xiaomi Mi 5S Plus – Antutu riktmärke

Xiaomi Mi 5S Plus – Ljud

Utrustad med en monohögtalare och inte stereo, lyckas Xiaomi Mi 5S Plus att reproducera en skarpt, rent ljud, med en medelhög volym även omutjämning med några spår (särskilt med house och dansmusik) visade det sig bara diskret, med en stark närvaro av mids på bekostnad av inte särskilt uttalad bas.

Xiaomi Mi 5S Plus – Anslutning

Xiaomi Mi 5S Plus presenterar stöd dubbel Nano SIM: den reception är genomsnitt, även med liten signal kan du utföra alla operationer. Den saknartyvärr stöd för band 20 för LTE som i mitt fall hindrade mig från att se 4G även på avstånd under hela testperioden.

Inget att säga om Wifi 802.11 a / b / g / n / ac, alltid pålitlig, liksom Bluetooth 4.2 och satellitnavigering via GPS / A-GPS / GLONASS / BeiDou. Presentera ocksåNFC och den IR-sensor, frånvarande FM-radio.

Xiaomi Mi 5S Plus – Kamera

En av de enastående funktionerna är utan tvekan den bakre kameran: utrustad med en dubbel sensoranvänder Xiaomi Mi 5S Plus de två sensorerna på ett helt identiskt sätt som Huawei P9 och P9 Plus.

Båda sensorerna är Sony IMX258 Exmor RS från 13 megapixlar och de samordnar genom att arbeta en i standardfärgfotografier under alla omständigheter och använda den andra sensorn för att göra några monokroma bilder med högre kvalitet än något “filter” som lagts till i efterproduktionen.

Enheten är också utrustad med Dubbel LED-blixt till dubbel ton Och enbart digital stabilisator. Den främre kammaren är alltså från 4 megapixlar med en klassisk CMOS-sensor.

Sammantaget utelämnar de tekniska data, skottens kvalitet är mer än bra men inget utmärkt som man förmodligen skulle förvänta sig. Under bra ljusförhållanden fungerar enheten bra och balanserar färgerna bra, liksom i monokromt läge som är felfritt.

Han tappar några poäng på natten och med blixten där det tenderar att blanda färger något, lite som det mesta av tävlingen. Bra frontkamera, även om det tenderar att vara närvarande nästan alltid, även om det är avaktiverat, Skönhetsfilter som slätar ut huden och gör oss nästan surrealistiska i de skott där vi förekommer.

Bra som vanligt Kamera-app, mycket rik på alternativ för skottet som gör att vi kan ändra många parametrar i fotograferingsfasen.

Xiaomi Mi 5S Plus – 4K-inspelningstest

Xiaomi Mi 5S Plus – FullHD 1080p videoinspelningstest

Xiaomi Mi 5S Plus – Programvara

Med den senaste distributionen av MIUI 8 och av Android 6.0.1 Marshmallow, Xiaomi Mi 5S Plus när det gäller programvara är praktiskt taget på samma sätt som alla dess bröder. De ord vi uttrycker mot honom kan därför inte vara annorlunda än de andra.

ROM, i stabil version, är som alltid dedikerad till den kinesiska marknaden och innan den kan se en anpassning med italienska språket Och Play Store redan installerad och körs från första start du behöver vänta några veckor till före ankomsten av ROM Global.

Bortsett från denna aspekt har vi dock en del prestanda som i allmänhet är av mycket hög nivå och garantera oss en god tillförlitlighet i daglig användning. DE Googles tjänster, dessutom är de det väl fungerande och de äger inte inga problem under användning, men för tillfället måste du installera dem manuellt.

Xiaomi Mi 5S Plus – Autonomi

Xiaomi Mi 5S Plus är utrustad med en 3800 mAh, som med medium-tung användning logiskt låter oss täcka användningsdagen genom att röra vid 5 timmars aktiv skärm, blandat mellan datanätverk och Wi-Fi-anslutning.

Tiderna för laddning de är genomsnittliga och med strömförsörjningen som ingår i paketet kan du ladda helt från 0 till 100 på drygt två timmar.

Xiaomi Mi 5S Plus – Fotogalleri

Xiaomi Mi 5S Plus – Slutsatser

OCH’ elegant, bra gjort och med en datablad just nu med få konkurrenter som är avsedda att förvåna sig inom något användningsområde. Vår åsikt om Xiaomi Mi 5S Plus kan bara vara positiv, eftersom det är en produkt balanserad och med bra potential även för de mest krävande användarna.

Vad som gör att näsan dyker upp är barasoftwar aspekte, men vi vet mycket väl att det bara är en övergående situation som bara kommer att pågå i några veckor ROM Global. För nu i rapportkortet är hans betyg mycket högt, vad tycker du?

Xiaomi Mi 5S Plus finns att köpa på MyEfox till 389,99 euro i versionen från 4/64 GB det är på 469,99 euro i versionen från 6/128 GB.

Vi påminner dig om att följa oss är väldigt enkelt: genom den officiella sidan Facebookvia vår nyhetskanal Telegram Telegram , vår grupp Telegram Telegrameller genom att prenumerera på vår tidning Spela tidningskioskGoogle Play Tidningskiosk. Här hittar du de olika nyheter som rapporterats av oss på bloggen. Det är också möjligt att kommentera, dela och skapa diskussionspunkter om ämnet.

Relaterade artiklar

Back to top button