Xiaomi Mi 5, vår MWC 2016 förhandsvisning (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Mi 5, vår MWC 2016 förhandsvisning (foton och videor)

Den första presentationen Xiaomi i Europa har det verkligen inte gjort någon besviken: jag 5 kom sist i denna MWC men det är kanske smartphonen som mest av allt förvånade, tack vare viktiga men balanserade tekniska egenskaper. Framför allt ska några val lyftas fram som skärmen med full HD-upplösning, vilket gör det tydligt hur Xiaomi nu har kunnat skapa sin egen starka identitet och inte längre behöver visa upp sig med listan över specifikationer.

Inte ens design till denna Mi 5, med en stil som ja, är inspirerad av Galaxy Note 5 i några av dess funktioner, men den gör det med en touch av originalitet som det kinesiska huset kan ingjuta. Jämfört med tidigare, a fingeravtrycksläsaredenna gång med en fysisk knapp på framsidan istället för på baksidan, som på Redmi Note 3, i Apple- och Samsung-stil.

LÄS ÄVEN:

Xiaomi Mi 5 är officiellt: funktioner, pris och släppdatum

Vi lämnar dig omedelbart med vår förhandsvisning bestående av flera bilder och en video av denna Xiaomi Mi 5 så att du kan beundra den live. Låt oss sedan veta i kommentarerna om denna Mi 5 och dess pris fick dig att vilja byta ut din nuvarande smartphone.

Relaterade artiklar

Back to top button