Xiaomi Mi 12 är redan i pipeline, och dess funktioner är en riktig topp

Arkiverar Mi 11-serien nu Xiaomi det kommer förmodligen att fokusera på nästa års toppfamilj. De Xiaomi Mi 12 den är förmodligen redan på gång, och enligt rykten kommer den att vara utrustad med en Flaggskeppet Snapdragon SoC och nya och förbättrade kameror. En ny läcka tyder också på att enheten kan lanseras med en sådan LPDDR5X RAM snabbare än den som för närvarande finns på Mi 11.

Nyligen tillkännagav JEDEC det nya LPDDR5X RAM med en maximal hastighet på 8,533 Mbps, mycket högre än föregångarens 6 400 Mbps. Medan nuvarande Snapdragon-kretsuppsättningar endast stöder “bas” LPDDR4 eller LPDDR5 RAM, jag framtida Snapdragon-chips kommer att kunna stödja X-seriens RAM. Det sägs att Xiaomi, med sin jag 12kommer att vara den första tillverkaren att utrusta en sådan smartphones med dessa tekniker.

Enligt uppgift nästa Xiaomi Mi 12 den kommer sedan att drivas av LPDDR5X RAM parat med ett flaggskepp Snapdragon SoC.

Oddsen att denna SoC matchar Qualcomm Snapdragon 898efterföljare till nuvarande Snapdragon 888 baserad på en 4nm produktionsprocess, de är långa. Ombord på denna Xiaomi Mi 12 kan det också finnas en 200 megapixel huvudkamera och en teknik av snabbladdning på 200W.

Relaterade artiklar

Back to top button