Xiaomi Mi 11 Ultra-specifikationer läckte –

Xiaomi I 11 kommer att ha sin globala presentation om en vecka, men många hoppas att den bästa Xiaomi-modellen inte bara kommer ut på nya marknader. Vi hoppas alla den 8 februari att ta reda på egenskaperna hos Xiaomi Mi 11 Pro och vem vet om vi kan bekräfta alla rykten som dyker upp på Internet idag om märkets bästa mobiltelefon för 2021. Xiaomi Mi 11 Ultra

Xiaomi presenterade nyligen sin första smartphone Xiaomi Mi 11 utrustad med Snapdragon 888, en processor som även kommer att dyka upp inuti ovannämnda Mi 11 Pro och denna Xiaomi Mi 11 Ultra, som kommer att vara toppen av företagets sortiment det nya året, precis som den imponerande Mi 10 Ultra som lanserades 2020 och tyvärr kan fortfarande inte njuta.

Vad kommer att vara speciellt med Xiaomi Mi 11 Ultra?

Under de senaste timmarna, pris, specifikationer, funktioner och annan information om Xiaomi Mi 11 Ultra samlade på ett ställe. Enligt Digital Chat Station är den östra lecastern, som inledde året för de mest aktiva och produktiva på webben, för närvarande inte säker på om företaget kommer att lansera denna version. överträffar Mi 11 Pro oavsett om det är en Ultra-modell eller inte, har den bekräftat att den kommer att ha en Quad HD+-skärm med en uppdateringsfrekvens på 120Hz. Telefonen kommer att ha ett hål borrat för en selfiekamera, samt en böjd fyrsidig skärm.

Batteriet kommer att ha den högsta kapaciteten av de tre modellerna och kommer att ha 3W trådlös laddningsteknik. Du kan tänka dig att en mobiltelefon lätt kan toppa 67mAh.

En av telefonens nyckelaspekter kommer återigen att vara kameran, som återspeglar framgången för dess föregångare, Mi 10 Ultra, som 2020 lyckades infiltrera DxOMark som en av smartphones med årets bästa kamera. För att göra detta skulle jag installera två teleobjektiv, vilket kommer att förbättras Zoom räckvidd Mi 11 och Mi 11 Pro

Självklart kommer telefonen i butik med MIUI 12.5 , den senaste versionen av företagets operativsystem, som kommer att presenteras världen över nästa måndag, den 8 februari, då den internationella premiären av Mi 11 äger rum.

När det gäller priset vet vi det redan i Spanien Xiaomi Toppmodellerna i linjen har avsevärt ökat sina försäljningssiffror under de senaste åren, så det borde inte förvåna någon att i ett hypotetiskt fall, när smarttelefonen säljs på vår marknad, kommer dess längd att överstiga 1000 euro.

Relaterade artiklar

Back to top button