Xiaomi Mi 11 Pro finns och MIUI Gallery-appen visar det också

Som förväntat var Mi 11 den enda huvudpersonen i evenemanget den 28 december (här hittar du allt om det nya flaggskeppet). Under en tid hade olika läckare kommit överens om en sak: den förbättrade versionen av toppen av sortimentet kommer att lanseras 2021. Lei Juns företag avslöjade ingenting under presentationen av den “grundläggande” modellen och vi sitter kvar med en torr mun och med en fråga: när Xiaomi Mi 11 Pro kommer ut? Lyckligtvis verkar det inte vara lång tid att vänta, enligt de senaste rykten.

När Xiaomi Mi 11 Pro kommer ut: ledtrådar och rykten om lanseringsperioden för superflaggskeppet

xiaomi mi 11 pro

De första månaderna av det nya året kommer att vara särskilt intensiva för Mi Fans: i själva verket debut av Mi 11 Global (redan huvudperson i de första detaljerna), men också Pro-modellen i Kina. Vi vet inte om den senare också kommer till oss eftersom förväntningarna på den internationella divisionen av varumärket för närvarande endast hänvisar till standardmodellen. Oavsett dess öde är vi nyfikna på att ta reda på det när Xiaomi Mi 11 Pro kommer ut och kanske är svaret enklare än vi tror.

, en läckare som är känd för tillförlitligheten i sina nyheter, rapporterar att Mi 11 Pro kommer fram efter vårfestivalen. Detta är den kinesiska nyårsperioden och därför innebär det att flaggskeppet kommer att presenteras efter den 12 februari 2021. Att kanske sikta på en lansering under februari månad kan vara överst; därför bättre att satsa på Mars, men uppenbarligen är det sista ordet alltid upp till Xiaomi.

En smak av specifikationerna

xiaomi mi 11 pro

Under tiden, medan vi väntar på mer information om Xiaomi Mi 11 Pro, påpekar vi att läckaren redan har “avslöjat” vissa detaljer på enheten (men förblir vaga). Med tanke på de innovationer som introducerades av Mi 11-basen är det rimligt att föreställa sig att den äldre bror kommer att ta mycket från sina specifikationer, från och med Lejongap 888 upp till det optimala AMOLED-skärm från 6,81 ″ (också berömd av DisplayMate).

För sin del räknar den med att enheten kommer med en fotografisk sektor förbättrad och en snabb laddning ännu snabbare. Med tanke på dess frånvaro på Mi 11 kan vi förvänta oss tillägget av en teleobjektiv, kanske med system a periskop. Laddningssidan kan inte komma fram till lösningen a 120W se ombord Mi 10 Ultra, men färre överraskningar (med ännu kraftfullare teknik).

MIUI Gallery bekräftar förekomsten av Mi 11 Pro | Uppdatering 2/01

xiaomi mi 11 pro

Under lanseringsevenemanget av Mi 11 nämndes inget om en möjlig Pro-version och det som hittills har sett är bara resultatet av läckor. Andra tillverkare har förväntat sig ankomsten av överlägsna modeller, som i fallet med OPPO Reno 5 Pro + (presenteras senare än bröderna) och av vivo X60 Pro + (kommer i januari), men för Lei Juns företag har det inte kommit något liknande meddelande. Lyckligtvis har ännu ett bevis framkommit som bevisar framtidens existens Xiaomi Mi 11 Pro: den översta toppen av intervallet bekräftades av en sträng av applikationskoden MIUI Galleri, som framgår av bilden ovan.

Dessutom har XDA-utvecklare alltid lurat med koden och lyckats förstå att enheten kommer att ha en skärm med kanter böjd (uppenbarligen en resolution i QHD). Sedan finns det ledtrådar till funktioner som teknik MEMC, SDR-till-HDR Och AI-uppskalning, alla funktioner som inte tillkännagavs under Mi 11-evenemanget och som kan vara exklusiva för storebror Pro.

Xiaomi tillkännager presentationsdatumet för Mi 11 Pro och Mi 11 Ultra | Uppdatering 23/03

xiaomi mi 11 pro ultra

Det kinesiska företaget bekräftade officiellt inlämningsdatum från Xiaomi Mi 11 Pro och storebror Mi 11 Ultra: båda smartphones kommer att lanseras under ett evenemang som är planerat till 29 mars. Dessutom kommer dessa inte att vara ensamma men andra förväntningar förväntas också: för alla detaljer hänvisar vi till artikeln tillägnad evenemanget.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button