Xiaomi Mi 11 Lite kommer att presentera periskoplins och Qualcomm-processor –

Februari kommer att bli en mycket hektisk månad för Xiaomi. Det kinesiska varumärket har ännu inte avslöjat Me 11 globalt nästa vecka, samtidigt som Mi 11 Pro och Xiaomi Mi 11 Ultra är knutna till utrymme på det kinesiska varumärkets lanseringskalender. De är nu alla förenade Xiaomi Mi 11 Lite som kommer att gå till butiker laddade med nyheter jämfört med föregående generation.

Xiaomi släppte Xiaomi Mi 10 under första halvan av 2020 tillsammans med Pro-modellen och Lite modell kompatibel med 5G-nätverk, vilket snabbt blev en av företagets främsta landvinningar under det senaste året. Nu när det nya flaggskeppet Xiaomi Mi 11 lanserades i slutet av förra året verkar tillverkaren vara intresserad av att lansera en ny mellanklasstelefon och dra nytta av denna telefons popularitet.

Vi bildar Xiaomi Mi 11 Lite

Återigen är detta Digital Chat Station, vem annars, som avslöjar att företaget har arbetat på en ny mellanklassmodell under en tid, samtidigt som de avslöjar några av dess egenskaper. Enligt källan kommer Xiaomis nya mellanklasstelefon att vara utrustad med perforerad OLED-skärm att placera sin främre kamera, låg, som vi kommer att hitta i en av de nya Qualcomm-processorerna designade för mellanklassmobiler 2021, Snapdragon 755G

Den här processorn har inte avslöjats ännu, men det finns rykten om att den skulle kunna ge 5nm-formatet till en serie mer kompakta budgettelefoner. Den kommer att konfigureras med Cortex-A78-kärnor och kommer att stödja upp till 12 GB minne, LPDDR5 och UFS3.1-blixt och en 120Hz-skärm. Vi vill inte säga att det blir det egenskaper Xiaomi Mi 11 Lite men de är väldigt lika.

Men, utan tvekan, det som slår mest med filtrering är det stora språnget i fotografisk kvalitet som den nya mellanklassen Xiaomi har att erbjuda. Enligt vad bloggaren avslöjar kommer telefonen att vara utrustad med en 64MP huvudkamera som kommer att stödja Förstoring 5x … Detta kommer att åstadkommas genom att inkludera periskoplins, en ganska dyr komponent som för närvarande är exklusiv för premiumtelefoner från olika tillverkare.

Återigen finns det ett lanseringsdatum bland den information vi kan gå miste om, men vår gissning är att vi under årets första kvartal bör se ett nytt mellanklassvarumärke på marknaden.

Källa> GSMArena

Relaterade artiklar

Back to top button