Xiaomi Mi 11 Lite 5G prestandatest, funktioner och åsikter –

Kanske har du letat efter din nya telefon ett tag och du borde ha tre viktiga saker: bra utrustning; 5G-anslutning; och att den har en ganska överkomlig prislapp. Det här går bra Xiaomi I 11 Lite 5G där vi berättar vad du kan förvänta dig av prestationsavsnittet.

Som vi alltid säger är det viktigt att veta både priset på den enhet du ska köpa och de komponenter som finns inuti för att kunna uppskatta den ordentligt. I det första fallet ska man säga att det här är en modell som kommer till ett pris 399,99 € vilket, även om det inte är tokigt, inte gör det till den tuffaste på marknaden (det återstår att se när du får reda på hur mycket prestanda en enhet erbjuder om den verkligen är värd investeringen).

Detta beror på den huvudsakliga hårdvaran som du hittar i Xiaomi Mi 11 Lite 5G, det bör noteras att dess processor är Snapdragon 780G med tillverkningsteknik med fem nanometer och åtta fungerande kärnor. vid en maximal frekvens på 2,4 GHz. Det vill säga i princip är kraften mer än tillräckligt för att vara en terminal som svarar på dig i en mängd olika situationer. Dessutom får vi inte glömma att det här är en telefon som kan nå 8 GB RAM och det är precis den modell vi testade, så alla länkar kommer att vara till denna smartphone och inte ett par gigabyte. mindre.

Det finns ytterligare några detaljer som vi vill kommentera eftersom vi anser att de är viktiga. Ett exempel skulle vara internminne som UFS 2.2 … Det är inte det snabbaste på marknaden, men det ger tillräckligt med hastighet för att undvika flaskhalsar när man arbetar med information. Dessutom, i allt som är kopplat till anslutningen, kommer du inte att hitta några problem att använda allt du behöver, till exempel Wi-Fi 6 eller NFC. Och var försiktig, vi har verifierat att dess beteende är tillräckligt bra, särskilt dess internetåtkomst, som är stabil och funktionell. Som ni ser börjar det ovan nämnda priset ge resultat.

Xiaomi Mi 11 Lite 5G är en fantastisk telefon för vardagen

Sanningen är att för att använda den med de vanligaste applikationerna som används med telefoner, som inkluderar Android operativsystem (i detta fall version 11 med vanligt MIUI Layer) såg vi till att du fick en riktigt bra användarupplevelse. Utmärkt smidighet även i multitasking-förhållanden ger känslan av att ha en enhet i händerna som alltid kunna nå en liten mer än applikationer behöver, till exempel två webbläsare som de redigerar eller visar multimediainnehåll med.

Vi lämnar nedan några resultat som vi fick när vi testade Xiaomi Mi 11 Lite 5G, där du kan se att internminnet svarar ganska bra och att multi-core-prestandan är något bättre än du först förväntade dig, medan vi vid användning av en enstaka kärna förväntade oss lite mer .

En av de saker som blev ganska tydliga för oss när vi testade denna Xiaomi Mi 11 Lite 5G är att kombinationen som skapas mellan hårdvara och mjukvara utförs med tillräcklig solvens, även om det är sant att MIUI fortfarande har några spår av existens .. . den mer komplexa, vilket är önskvärt när det gäller att hitta specifika avsnitt i Inställningar, eller ganska aggressivt med appar i bakgrunden. Men sanningen är att arbetet med den här telefonen övertygade oss väldigt mycket.

Blir inte besviken i spel heller

Uppenbarligen stöter vi inte på en telefon som är designad för att ge maximal spelprestanda, men du bör kunna köra de allra flesta av de som du kan hitta i Play Store (inklusive de med 3D-grafik). Integrerad GPU / GRAFISK PROCESSOR Adreno 642 som har mer än tillräckligt med muskler för att vara mycket kompetent när det kommer till att använda underhållningsapplikationer (av goda skäl är detta en utveckling av elementet som ingår i Snapdragon 855-processorn).

Vi har lanserat en hel del spel och i allmänhet erfarenheten var ganska bra … Med den senaste versionen av Asphalt hade vi alltså inga problem att använda den och lyckligtvis påverkades vi knappast. släpar efter. Med PUBG har Xiaomi Mi 11 Lite 5G lidit lite mer, men du kan använda den tillräckligt.

Resultat i 3D Mark med Xiaomi Mi 11 Lite 5G

Därför är priset för denna enhet fortfarande motiverat, där det dessutom finns tillräcklig temperaturkontroll inkluderar inte vätskekylsystemet. Därför, om du är en av dem som planerar att genomföra långa sessioner med dina favoritspel, kan du vara säker på att detta är en terminal som kommer att svara … även om du naturligtvis inte kommer att nå maximalt.

Xiaomi Mi 11 Lite 5G-anslutning

Medan vi kontrollerar alternativen som telefonen erbjuder i det här avsnittet är vi ganska nöjda, eftersom det absolut inte finns något i den som kan tillfredsställa dina behov. Resultaten som erhölls vid åtkomst till Internet via Wi-Fi visade sig vara särskilt positiva, eftersom stabilitet är den dominerande tonen och överföringen är mer än tillräckligt för att du inte ska ha några problem med att använda innehåll i molnet eller spela online.

När vi använde Bluetooth hittade vi inga problem vid ihopparning av olika tillbehör, som en bilradio, och vid arbete NFC verkade enkelt och perfekt för oss … Det här är alltså en terminal som är väldigt lyhörd och vi vill bara lyfta fram ett par frågor: för det första hittar du inget hörlursuttag, vilket du bör ta hänsyn till om du är en av dem som fortfarande använder trådbundna hörlurar. … Och dessutom operationen fingeravtrycksläsare placerad på sidan power-knappen är mycket bra, och svaret är effektivt (och efter ett tag vänjer du dig vid att använda den på den här platsen).

Telefon åsikt

Tja, med tanke på den inbyggda hårdvaran och priset den här telefonen har, tycker vi att detta är ett mycket bra köpalternativ om du letar efter en enhet med 5G-anslutning (som för övrigt fungerar utan att betala när du ansluter till internet … och utföra dataöverföring, men den genererade värmen ökar något jämfört med att använda LTE). Poängen är att han är ansvarig.

Du kommer inte hitta några större fel i denna Xiaomi Mi 11 Lite 5G, och kanske borde processorn fungera mer effektivt när den inte behöver slå på alla sina kärnor för att fungera. Annars tror vi att det är en av de medelstora enheterna som helt motiverar varje euro du betalar för det.

Relaterade artiklar

Back to top button