Xiaomi Mi 10T: en mexikansk telefonoperatör blockerar Dual SIM med lim

En av de senaste, bland de mest positiva svansbilderna på Xiaomi-marknaden är verkligen Mi 10T-serien. Varumärkets övre mellanklass har sin standardmodell, Xiaomi Mi 10T, som faktiskt skulle vara utrustat med stöd för Dual sim, men en mexikansk telefonoperatör har sett lämpligt att blockera denna möjlighet med metoder som inte är särskilt märkbara.

Xiaomi: den mexikanska TelCel blockerar Dual SIM på Mi 10T med en plast applicerad med lim, kontroversen utlöses

En användare i Mexiko det, köpte det Xiaomi Mi 10T märkesvaror av TelCel, noterade han just detta som faktiskt straffar alla som letar efter en Dual SIM-smartphone. Och i det här fallet har användaren helt rätt: den här modellen har faktiskt dubbelt kortstöd, vilket den mexikanska operatören vill dölja.

xiaomi mi 10t dubbel sim låst

På vilket sätt? Ansöker till vagn ett plasthölje låst med lim, så att även om det var möjligt att ta bort locket, skulle det vara svårt att göra det Dual sim. Detta, som vi förstår, kanske inte är det enda isolerade fallet mellan TelCel och Xiaomi-smartphones med dubbel möjlighet, som operatören kan ha blockerat på samma sätt.

Som källan rapporterar behöver frågan nu klargöras och vi kommer att förstå om och hurtelefonoperatör Mexikanska kommer att svara på dessa anklagelser. Förresten, som användaren förklarar, även om det är möjligt att köpa en annan vagn för Dual sim, då måste det ändras ROM Därför att uppblåsthet av märket. En trevlig teknisk röra.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button