Xiaomi Mi 10S lanseringsdatum tillkännages

Xiaomis nya smartphonemodell Mi 10S kommer att presenteras denna vecka. Med Xiaomi Mi 11 redan introducerad och tillgänglig för försäljning, skulle det vara vettigt för företaget att börja marknadsföra andra versioner som åtföljer den. Faktum är att Xiaomi meddelade att Xiaomi Mi 10S-modellen snart kommer att introduceras.

Följaktligen kommer Xiaomi Mi 10S att presenteras officiellt den här veckan den 10 mars klockan 14:00 kinesisk tid. Den tionde modellen i Mi 10-serien kommer med förändringar på tre fronter: processor, multimedia och design, som företaget meddelade på Weibo.

En ny Xiaomi Mi 10S med Snapdragon 870

Xiaomi Mi 10 blev officiellt i februari 2020 och kommer med en Snapdragon 865-processor, 90 Hz AMOLED-skärm, 108 MP kamera, ett 4750 mAh batteri med trådlös laddning och 30 W snabbladdningsstöd. Den nya versionen av serien kommer i dagarna, cirka 1 år efter tillkännagivandet av Mi 10.

Ny avancerad Xiaomi-insikt Xiaomi Mi 10S kommer att tillkännages denna vecka

Den här specialversionen heter Xiaomi Mi 10S och det anges att den kommer att bli officiell om bara två dagar. Xiaomi Mi 10S kommer med några förbättringar. Xiaomi delar några av dem med oss. Följaktligen kommer den nya modellen att komma med Snapdragon 870-chipset, erbjuda stereohögtalare från Harman Kardon och en ny design. Bolaget uppger också att det kommer “andra överraskningar”.

Vi kunde se designen på bilderna som delas av företaget och för närvarande visas bara baksidan av telefonen. Följaktligen ser vi på baksidan användningen av en utökad modul för kamerorna, vilket är nästan samma som Xiaomi Mi 10 Ultra. Eftersom Xiaomi inte nämner fotografering bland de nya funktionerna, antas det att samma funktioner kommer att bevaras med 108MP-fyrkameran.

Även om telefonen verkar matcha den TENAA-certifierade M2012J2SC-modellen, har Xiaomi inte visat oss fronten för tillfället. Om så är fallet kommer den att ha en böjd skärm och en främre kamera med hålhål som Xiaomi Mi 10. Vi måste vänta på det officiella lanseringsdatumet den 10 mars för att få reda på all information.

Relaterade artiklar

Back to top button