Xiaomi Mi 10 Ultra vs Huawei Mate 40 Pro: vem är den snabbaste inom trådlös laddning?

Medan de senaste timmarna har vissa tvivel uppstått när det gäller den trådbundna laddningen av den senaste Xiaomi-supertoppen, ur synpunkten för trådlös laddning är det lite att diskutera: nu blir flaggskeppssmartphones mer och mer kraftfulla och snabba och i tillstånd för närvarande domineras panorama av Xiaomi Mi 10 Ultra och från modellerna i serien Huawei Mate 40 Pro, i båda fallen utrustad med stöd till trådlös laddning snabbt från 50W. Men vilken av de två är snabbare? Om du är nyfiken på att veta … tacka den kinesiska läckaren för testet genom att jämföra superflaggskeppen!

Xiaomi Mi 10 Ultra vs Huawei Mate 40 Pro: 50W trådlös laddning slogs

xiaomi mi 10 ultra trådlös laddning

Det första steget i jämförelsen av trådlös laddning av Xiaomi Mi 10 Ultra och den av Huawei Mate 40 Pro är att klargöra batteriet. I båda fallen är det en liknande enhet: 4500 mAh för toppen av sortimentet Xiaomi e 4400 mAh för modellen av den rivaliserande teknikjätten. I det första fallet är det en dubbelcellenhet medan vi i fallet med Mate 40 Pro inte har absolut säkerhet, även om nedbrytningen avslöjade närvaron av två separata kablar, anslutna till det aktuella batteriet.

xiaomi mi 10 ultra trådlös laddning

Och nu ska vi ta reda på resultaten av det test som utförts av, publicerat på den officiella Weibo-sidan för den kinesiska läckaren. Efter de första 5 minuterna av laddning har Mate 40 Pro nått 17% medan Mi 10 Ultra 20%. Efter 15 minuters laddning anlände den första till 38% di batterikapacitet, medan Xiaomis toppmodell 49%. Ovan hittar du en tabell som visar de olika resultaten baserat på tiden.

I ett nötskal, Xiaomi Mi 10 Ultra han behövde ensam 39 minuter att fylla hans batteri, medan för Huawei Mate 40 Pro behövdes 56 minuter. Med tanke på batterikapaciteten (större än Xiaomi) är Lei Juns överst i sortimentet vinnaren av jämförelsen. Kort sagt, även om det har förekommit något “smet” för den 120 W trådbundna laddningen, verkar det som om 50W trådlös teknik har löften hållits.

Om du är nyfiken på att veta mer, här hittar du vår recension av Xiaomis superflaggskepp. Och uppenbarligen var den bra Huawei Mate 40 Pro inte mindre, och bekräftade sig fortfarande som ett kraftdjur också för trådlös laddning: för alla detaljer i vårt test, här hittar du recensionen av den nya toppmodellen från Huawei.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button